Κύργιος: «Πρέπει να μέινω μακριά από τον Τσιτσιπά» (pic)

Κύργιος: «Πρέπει να μέινω μακριά από τον Τσιτσιπά» (pic)

Παρότι συνεργάστηκαν άψογα στο διπλό, ο Νικ Κύργιος δε θέλει να έχει και πολλές σχέσεις με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού θεωρεί ότι είναι κακή επιρροή.

Ο Νικ Κύργιος στις δηλώσεις του μετά την ήττα στο διπλό με συμπαίκτη τον Τσιτσιπά τόνισε πως θα προσπαθήσει να μείνει μακριά από τον συναθλητή του, καθώς δεν αποτελεί καλό παράδειγμα για εκείνον.

«Μόλις ξεκίνησε και μακάρι να μην κάνει τα λάθη που έκανα εγώ. Αν κρατήσει το κεφάλι χαμηλά, μπορεί να κάνει πολύ ιδιαίτερα πράγματα. Μυρίζει και πολύ ωραία. Κάθε φορά πριν σερβίρουμε τον μύριζα και δεν ήταν καθόλου άσχημα. Θα μείνω όσο το δυνατόν πιο μακριά, εκτός αν παίζουμε διπλό, γιατί είμαι κακή επιρροή».

Από την άλλη ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να τον αποτρέψει από το να απομακρυνθεί καθώς, όπως είπε, ένιωσε αρκετά άνετα.

«Μην το λες αυτό. Αισθάνθηκα το ακριβώς αντίθετο. Εμπνεύστηκα σήμερα, ειλικρινά. Δεν θα πω ψέματα. Το σερβίς του είναι φονικό. Μακάρι να μπορούσα να σερβίρω έτσι. Είναι απίστευτο να το βλέπεις αυτό σε έναν άνθρωπο. Πολύ διασκεδαστικό. Μπόρεσα να σε γνωρίσω λίγο καλύτερα. Η άποψή μου για σένα παραμένει καλή. Απόλαυσα την παρέα και τις στιγμές που μοιραστήκαμε».

Ωστόσο αργότερα ο Κύργιος έκανε μία υπέροχη ανάρτηση στο Instagram.

«Μπορεί να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, αλλά απόψε ήταν μια ξεχωριστή στιγμή και ειλικρινά ήταν υπέροχα που μοιράστηκα το court μαζί σου. Είναι ωραίο που σε βλέπω να ανθίζεις στον παίκτη που έγινες και είμαστε μόνο στην αρχή. Θα είσαι σε θέση να βοηθήσεις και να εμπνεύσεις πολλούς ανθρώπους. Τα λέμε στο Σινσινάτι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ