Εντυπωσιακός Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στους «8» στην Ουάσινγκτον!

Εντυπωσιακός Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στους «8» στην Ουάσινγκτον!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 σετ (6-3, 7-6) τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στα προημιτελικά της Ουάσινγκτον όπου και περιμένει τον Μπενουά Περ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε και το εμπόδιο του Τζόρνταν Τόμπσον στην Ουάσινγκτον και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, χωρίς μάλιστα να χάσει σετ.

Ο Έλληνας τενίστας δεν νίκησε τόσο άνετα όσο δείχνει το σκορ, παρόλα αυτά κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 σετ (6-3, 7-6) και έκλεισε θέση για τους «8» της διοργάνωσης, όπου τον περιμένει ο Μπενουά Περ.

Ο Στεφ που έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά πέρσι στην Ουάσινγκτον, προκρίθηκε στον 10ο προημιτελικό του για φέτος και φουλάρει για την κατάκτηση του τροπαίου στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη νίκη του επί του Τόμπσον, ο Τσιτσιπάς έφτασε τις 36 νίκες στη φετινή σεζόν (36-15) και έκανε ακόμα ένα βήμα προς τον πρώτο του τίτλο σε διοργάνωση της σειράς ATP World Tour 500.

Στο κορτ θα επιστρέψει ξανά στις 02:00 τα ξημερώματα (του Σαββάτου) ώρα Ελλάδας, όπου και θα παίξει με τον Περ για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ