Ρίχνονται στη «μάχη» Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ρίχνονται στη «μάχη» Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Ώρα ημιτελικών για τους δυο τενίστες που συνεχίζουν απόψε την προσπάθειά τους για ατομική διάκριση επί αμερικανικού εδάφους.

Στη μάχη ρίχνονται απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο.

Τα μεσάνυχτα η 24χρονη Ελληνίδα, που πέτυχε τεράστια ανατροπή κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα (Νο.7) θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κινέζα Σαϊσάι Ζενγκ, Νο.55 στον κόσμο, με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό του Silicon Valley Classic του Σαν Χοσέ.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τενίστριες θα μονομαχήσουν μεταξύ τους, καθώς έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους άλλες δυο φορές. Στην πρώτη τους συνάντηση η Μαρία είχε πάρει τη νίκη με 2-0 στον πρώτο γύρο του Wimbledon 2016, ενώ η Ζενγκ είχε επικρατήσει σε straight sets την ίδια χρονιά στον πρώτο γύρο του Σινσινάτι.

Λίγη ώρα αργότερα θα διεξαχθεί στην Ουάσινγκτον η πολύ μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Στέφανο και τον Νικ Κύργιο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη μονομαχία ever μεταξύ των δυο, οι οποίοι στις αρχές της εβδομάδας είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους στο διπλό του Citi Open, όπου ηττήθηκαν από τους σούπερ Κολομβιανούς Καμπάλ/Φάρα.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος πάντως, ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί τη Δευτέρα για πρώτη φορά στην καριέρα του στην καλύτερη πεντάδα της παγκόσμιας κατάταξης!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ