Το… τερμάτισε ο Κύργιος: Προσκάλεσε τον Τσιτσιπά για λουκουμάδες (pic)

Το… τερμάτισε ο Κύργιος: Προσκάλεσε τον Τσιτσιπά για λουκουμάδες (pic)

Ο Ελληνοαυστραλός με ανάρτησή του στα social media μετά το ματς με τον Τσιτσιπά για τα ημιτελικά του Citi Open, προσκάλεσε τον Στέφανο για λουκουμάδες!

Ο Νικ Κύργιος τα ξημερώματα επικράτησε του Στέφανου Τσιτσιπά με 2-1 σετ και πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Citi Open, που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον.

Οι δύο τενίστες πρόσφεραν μοναδικό θέαμα σε όσους παρακολουθήσαν τον αγώνα, με τον Ελληνοαυστραλό να αποδεικνύεται ψυχραιμότερος στο κρίσιμο τάι μπρέικ και να παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κύργιος με μία επική ανάρτηση στα social media προσκάλεσε τον Τσιτσιπά να πάνε για λουκουμάδες. Οι δύο τενίστες έχουν άριστες σχέσεις και αυτό φάνηκε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Ελληνοαυστραλό να βοηθάει τον Στέφανο, όταν αντιμετώπισε πρόβλημα με τα παπούτσια του. Ο Κύργιος πήρε τη τσάντα και την πήγε στο πατέρα του, Απόστολο, που καθόταν στο box του Τσιτσιπά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος είχε παίξει στα διπλά του Citi Open με παρτενέρ τον Νικ, ενώ οι δύο τους θα πάρουν μέρος ως ομάδα και στο Σινσινάτι. Περιμένουμε πλέον την απάντηση του Τσιτσιπά, ο οποίος πάντως δύσκολα θα αρνηθεί την πρόταση του Κύργιου…

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Loukoumades later? @stefanostsitsipas98

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NK (@k1ngkyrg1os) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ