Κύργιος: «Ο Τσιτσιπάς είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα»

Κύργιος: «Ο Τσιτσιπάς είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα»

Ο Ελληνοαυστραλός μίλησε για τη σπουδαία μάχη που έδωσε με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Citi Open της Ουάσιγκτον και υποκλίθηκε στο ταλέντο του 20χρονου τενίστα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο Νικ Κύργιος. Ο Ελληνοαυστραλός σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Rogers Cup, αποθέωσε τον Στέφανο, τονίζοντας ότι ο 20χρονος τενίστας είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα!

«Είναι πολύ νέος και θα κάνει μεγάλα πράγματα σ’ αυτό το άθλημα», ανέφερε ο Κύργιος, ενώ παράλληλα σχολίασε τη μεταξύ τους μάχη την περασμένη εβδομάδα στο Citi Open της Ουάσιγκτον: «Ήταν απίστευτος αγώνας. Ήταν εκπληκτική εμπειρία να παίξω μαζί του. Παίξαμε μαζί στο διπλό. Νιώθω πως τον ξέρω λίγο καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι πολύ καλό παιδί. Ο αγώνας μας ήταν εκπληκτικός. Θα μπορούσε να κερδίσει ο καθένας μας. Μπορούσε εύκολα να με κερδίσει. Θα παίξουμε πολλές φορές ακόμα πιστεύω. Ήταν σίγουρα ένας από τους διασκεδαστικότερους αγώνες που έπαιξα».

Παράλληλα, ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο, τονίζοντας ότι θα ήθελε κάποια στιγμή στην καριέρα του να κατακτήσει έναν τίτλο με την Αυστραλία. «Μου αρέσουν πολύ τα ομαδικά τουρνουά. Πιστεύω το να κερδίσω το Davis Cup ή κάτι τέτοιο, θα ήταν ο μεγαλύτερος στόχος. Το ATP Cup θα ήταν επίσης πολύ καλό. Παίζω με τους συμπαίκτες μου στην ομάδα από πολύ νέος. Με τον Τζόρνταν Τόμπσον, παίζω από τότε που ήμουν 9 χρονών. Θα ήθελα να κερδίσουμε κάτι μαζί», δήλωσε χαρακτηριστικά..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ