Open Σινσινάτι: «Αέρας» στον 2ο γύρο ο Κύργιος, στη μάχη και ο Τσιτσιπας

Open Σινσινάτι: «Αέρας» στον 2ο γύρο ο Κύργιος, στη μάχη και ο Τσιτσιπας

Ο Νικ Κύργιος πέρασε με κεκτημένη ταχύτητα το εμπόδιο του Σονέγκο με 2-0 σετ (7-5, 6-4) και πλέον βρίσκεται στον 20 γύρο του Open στο Σινσινάτι όπου ρίχνεται στη μάχη και ο Τσιτσιπάς.

Οι ΗΠΑ φαίνεται πως ταιριάζουν στον Νικ Κύργιο. Μετά τον θρίαμβο και την κατάκτηση του τίτλου στο Citi Open της Ουάσιγκτον, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ξεκίνησε με το δεξί και στο Open του Σινσινάτι.

Επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 6-4) του Ιταλού και Νο. 47 στην παγκόσμια κατάταξη, Λορέντζο Σονέγκο, έχοντας και πάλι για μεγάλο όπλο το σερβίς του και πλέον βρίσκεται στον δεύτερο γύρο. Εκεί ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει άλλον έναν αντίπαλο από το Top 10, τον πανύψηλο Ρώσο, Κάρεν Κατσάνοφ (Νο.9).

Από τον δεύτερο γύρο θα ξεκινήσει στο τουρνουά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος έμαθε τον αντίπαλό του. Πρόκειται για τον Γερμανό και Νο. 36 της παγκόσμιας κατάταξης, Λέναρντ Στρουφ. Ο Γερμανός επικράτησε με 2-0 σετ (5-7, 6-7) του Κροάτη Ίβο Κάρλοτς και θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου.

Αν καταφέρει ο Τσιτσιπάς και προκριθεί στον 3ο γύρο είναι πολύ πιθανό να βρει μπροστά του τον Ντανιίλ Μεντβλεντεφ που έφτασε στους τελικούς του Citi Open της Ουάσιγκτον αλλά και του Rogers Cup.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ