Πάλεψε αλλά έχασε ο Κύργιος στο Σινσινάτι (vids)

Πάλεψε αλλά έχασε ο Κύργιος στο Σινσινάτι (vids)

Ο Νικ Κύργιος δεν τα κατάφερε κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ ο οποίος επικράτησε με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 2-6) και άφησε εκτός τον Ελληνοαυστραλό τενίστα από το τουρνουά του Σινσινάτι. Έξαλλος ο Κύργιος έβρισε τον διαιτητή και έσπασε ρακέτες.

Επεισοδιακό ήταν ακόμη ένα ματς του Νικ Κύργιου. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας πάλεψε σκληρά κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ αλλά ο Ρώσος ήταν αυτός που νίκησε με 2-1 σετ (7-6, 6-7, 2-6) και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι. Με τον διαιτητή και τις… ρακέτες του τα έβαλε για άλλη μία φορά ο Κύργιος.

Όσον αφορά στο ματς, ο Κύργιος επέστρεψε από το 2-5 στο πρώτο σετ και μάλιστα το κέρδισε στο tie break με 7-3. Στο δεύτερο σετ ο Κύργιος έφτασε πολύ κοντά στο να το κατακτήσει και να φτάσει στη νίκη αλλά τελικά το έχασε με 7-4 στο tie break και το ματς ήρθε στο 1-1.

Κατά τη διάρκεια του σετ όμως ο διαιτητής έδωσε ποινή για καθυστέρηση στον Κύργιο ο οποίος έγινε έξαλλος και άρχισε να βρίζει. Ζήτησε να πάει στην τουαλέτα, ο διαιτητής του αρνήθηκε και τότε έφυγε για τα αποδυτήρια με δύο ρακέτες τις οποίες έσπασε στη διαδρομή από τα νεύρα του.

Όταν τελικά επέστρεψε για το τρίτο σετ, ο Ρώσος αντίπαλός του κυριάρχησε και με 6-2 έφτασε εύκολα στο 2-1 και τη νίκη – πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ