US Open: Πότε θα παίξουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

US Open: Πότε θα παίξουν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια θα πέσει πρώτη στη μάχη, καθώς τη Δευτέρα (26/8) θα αντιμετωπίσει την Καμίλα Τζόρτζι, ενώ το ματς του Στέφανου με τον Ρούμπλεφ θα διεξαχθεί την Τρίτη.

Στη Νέα Υόρκη, όπου θα διεξαχθεί το US Open, θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, με τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου να λαμβάνουν μέρος στο τέταρτο και τελευταίο Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν.

Ανάμεσά τους θα βρίσκονται φυσικά οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, με τον συμπατριώτη μας να αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον επικίνδυνο Αντρέι Ρούμπλεφ και την Ελληνίδα τενίστρια να αγωνίζεται απέναντι στην Καμίλα Τζόρτζι.

Συγκεκριμένα, το ματς της 23χρονης τενίστριας με την Ιταλίδα ορίστηκε για την Δευτέρα (26/8), ενώ το παιχνίδι του Στέφανου με τον Ρώσο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Όπως ανακοίνωσαν σχετικά οι διοργανωτές το Σάββατο (24/8), η αναμέτρηση της Μαρίας με την Τζόρτζι θα διεξαχθεί στο Court 12 και θα είναι το τρίτο παιχνίδι της ημέρας, μετά τα Ντένις Κούντλα – Γιάνκο Τιπσάρεβιτς και Αλιαξάνδρα Σάσνοβιτς – Τζένιφερ Μπράντι.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19:00 ώρα Ελλάδας, ενώ το τελευταίο ματς της ημέρας είναι το Τζακ Σοκ- Παμπλο Κουέβας. Το έργο της Μαρίας δεν θα είναι εύκολο, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι δύο τενίστριες μάλιστα είχαν αναμετρηθεί πρόσφατα στο Σινσινάτι, όπου η Σάκκαρη είχε κερδίσει εύκολα με 2-0 σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ