Ζβέρεφ: «Ο Τσιτσιπάς κάνει διάφορα για να αποσπά την προσοχή των αντιπάλου του»

Ζβέρεφ: «Ο Τσιτσιπάς κάνει διάφορα για να αποσπά την προσοχή των αντιπάλου του»

Ο Γερμανός τενίστας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά του Ελληνα τενίστα, τονίζοντας ότι προσπαθεί με αθέμιτα μέσα να κερδίσει τους αγώνες του, προσποιούμενος ότι αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πολλούς φίλους στο τουρ, αλλά και πολλούς… εχθρούς. Ενας από αυτούς είναι και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε ότι ο Γερμανός δεν πάει τον Ελληνα τενίστα και σε κάθε ευκαιρία τον… κράζει, θέλοντας να τον υποτιμήσει.

Το Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά ευθεία επίθεση κατά του «Τσιτσιφάστ», τονίζοντας ότι ο συμπατριώτης μας προσπαθεί με αθέμιτα μέσα να κερδίσει τους αγώνες του, προσποιούμενος ότι αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα.

«Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες που κάνουν πράγματα που δεν είναι ό,τι καλύτερο. Δε θέλω η νέα γενιά να ξεχωρίσει γι’ αυτό το λόγο. Πολλές φορές νομίζω πως ο Τσιτσιπάς ξεπερνάει τα όρια, όταν αλλάζει τα παπούτσια του 15 φορές σε ένα τουρνουά, ή πηγαίνει στο μπάνιο στη μέση ενός σετ. Τέτοια πράγματα. Άσε τη ρακέτα σου να μιλήσει για σένα. Δε χρειάζεται να κάνεις τέτοια πράγματα για να αποσπάς την προσοχή του αντιπάλου σου, να προσπαθείς να κερδίσεις μ’ αυτόν τον τρόπο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Ζβέρεφ έχει βρει τον… μπελά του με τον Στέφανο, καθώς σε τρία παιχνίδια που έχουν δώσει ο Τσιτσιπάς μετράει δύο νίκες και μάλιστα έχει κερδίσει τα δύο τελευταία. Στο masters του Καναδά το 2018 και στο masters της Μαδρίτης φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ