Γουίλιαμς και Αντρεέσκου προκρίθηκαν στον τελικό του US Open

Γουίλιαμς και Αντρεέσκου προκρίθηκαν στον τελικό του US Open

Στην πρώτη της συμμετοχή στο US Open η 19χρόνη Μπιάνκα Αντρεέσκου έφτασε στον τελικό στη Νέα Υόρκη και θα τεθεί αντιμέτωπη με τη σπουδαία Σερένα Γουίλιαμς.

Η Αντρεέσκου κέρδισε με 2-0 σετ την Μπέντσιτς και θα παίξει στον τελικό του Σαββάτου με την Σερένα Γουίλιαμς, η οποία είναι μια νίκη μακριά από το να γράψει ιστορία και να κατακτήσει τον 24ο τίτλο γκραν σλαμ στην καριέρα της.

Όσον αφορά την Αντρεέσκου στην πρώτη της συμμετοχή στο US Open η 19χρόνη Μπιάνκα Αντρεέσκου έφτασε στον τελικό στη Νέα Υόρκη, αποκλείοντας την Μπέντσιτς. Η Μπιάνκα που έχει γεννηθεί το 2000, δηλαδή ένα χρόνο μετά από την κατάκτηση του 1ου τίτλου από την Σερένα στη Νέα Υόρκη, κέρδισε στον ημιτελικό με 7-6 (3), 7-5, γράφοντας κι εκείνη ιστορία με τη σειρά της.

Από την άλλη η Σερένα λύγισε στα δύο σετ την Ελίνα Σβιτολίνα και είναι πολύ κοντά στο να ξαναγράψει ιστορία. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός θα είναι ο δέκατος τελικός της στη Νέα Υόρκη (6-3) και με τη νίκη της επί της Σβιτολίνα συμπλήρωσε τις 101 στη διοργάνωση, πιάνοντας στην πρώτη θέση την Κρις Έβερτ.

Η Σερένα χρειάστηκε μόνο 70 λεπτά για να επικρατήσει της 24χρονης Ουκρανής (Νο.5) με 6-3, 6-1 και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του US Open.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ