ΕΠΙΚΟ: Ο Τζόκοβιτς βιάστηκε να πανηγυρίσει και στο τέλος τον γλέντησαν οι Αργεντίνοι! (pics)

ΕΠΙΚΟ: Ο Τζόκοβιτς βιάστηκε να πανηγυρίσει και στο τέλος τον γλέντησαν οι Αργεντίνοι! (pics)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πίκαρε τους Σβάρτσμαν και Ντελ Πότρο όταν η Σερβία ήταν μπροστά στο σκορ στον αγώνα με την Αργεντινή, αλλά η Αλμπισελέστε γύρισε το παιχνίδι και οι Λατινοαμερικάνοι γλέντησαν τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο!

Η Σερβία ήταν το μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι με την Αργεντινή για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην Κίνα, αλλά οι Λατινοαμερικάνοι έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και πέταξαν εκτός συνέχειας την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Οι Πλάβι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ με 54-49 και όλα έδειχναν ότι θα καταφέρουν τελικά να πάρουν τη νίκη – πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ως γνωστό πειραχτήρι δεν άντεξε και με ανάρτησή του στα social media πίκαρε τους Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο!

Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν σίγουρο για την επικράτηση της Σερβίας, αλλά στο τέλος την πάτησε! Οι Αργεντινοί με πρωταγωνιστές τους Καμπάτσο και Σκόλα γύρισαν το ματς, πήραν την πρόκριση και έστειλαν στον… κουβά τον «Νόλε».

Και όπως ήταν λογικό, μετά το τέλος του αγώνα οι Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο γλέντησαν τον Τζόκοβιτς, που βιάστηκε να πανηγυρίσει!

Δείτε την ανάρτηση του Τζόκοβιτς

Και των Αργεντινών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ