Τσιτσιπάς: «Ένιωσα από την αρχή του αγώνα σαν το σπίτι μου»

Τσιτσιπάς: «Ένιωσα από την αρχή του αγώνα σαν το σπίτι μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μετά την άνετη νίκη του επί του Ντίντριχ στο Davis Cup στο Τατόι, τονίζοντας ότι αισθάνθηκε σαν να ήταν σπίτι του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε περίπατο κόντρα στον Τομ Ντιέντεριχ, επικρατώντας με 2-0 σετ (6-1, 6-0) σε 48 λεπτά αγώνα και έδωσε την πρώτη νίκη στην Ελλάδα στο tie με το Λουξεμβούργο για το Davis Cup.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά το τέλος του ματς μίλησε για την εύκολη νίκη του αλλά και για την «αύρα» του κόσμου, που του έδωσε ώθηση. Όπως δήλωσε ο Τσιτσιπάς η υποστήριξη που είχε ήταν πολύ καλή, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως ένιωσε σαν το σπίτι τουλ

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Πιστεύω ότι και η νίκη του Μιχάλη βοήθησε στην ψυχολογική μου κατάσταση. Το άγχος βοηθά πάντα να σε κρατήσει έτοιμο για τον αγώνα. Το κλίμα ήταν σχετικά καλό.

Οι άνθρωποι το απόλαυσαν. Είχα καλή υποστήριξη . Ένιωσα από την αρχή του αγώνα σαν στο σπίτι μου. Σίγουρα αυτό είναι κάτι σημαντικό.

Είναι δύσκολο να πεις αν έπαιξα καλά ή άσχημα. Ξεκίνησα καλά. Ξέφυγα στο σκορ νωρίς. Δεν μου προκάλεσε κάποια ζημιά εν ώρα αγώνα. Δεν είχα να προβληματιστώ με κάτι. Θέλω να δω τι θα μου φέρει το μέλλον γιατί θα έχω κάποιους δύσκολους αντιπάλους αυτήν την εβδομάδα.

Θα είναι σημαντικό να είμαι έτοιμος για αυτούς τους αγώνες που θα κρίνουν την πρόκρισή μας στη δεύτερη κατηγορία της ευρωαφρικανικής ζώνης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ