Τσιτσιπάς – Ίσνερ 2-0

Τσιτσιπάς – Ίσνερ 2-0

Με μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Τζον Ίσνερ και πέρασε στα ημιτελικά του τουρνουά του Πεκίνου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παίζοντας πάρα πολύ καλό τένις, επικράτησε με 2-0 σετ (7-6 (3), 6-3) του Τζον Ίσνερ και πέρασε στα ημιτελικά του τουρνουά του Πεκίνου

Στο πρώτο σετ κανείς δεν έσπασε το σερβίς κανενός. Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι το γεγονός πως ο Ίσνερ δεν πήρε ούτε πόντο πίσω από το πρώτο σερβίς του Τσιτσιπά (20/20 πόντους πίσω από το πρώτου σερβίς). Ο Έλληνας τενίστας είχε πολύ καλά ποσοστά και πίσω από το δεύτερο του σερβίς.Ο Αμερικανός βέβαια δεν υστέρησε ούτε αυτός στο σερβίς του και κάπως έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Τσιτσιπάς μπήκε πιο αποφασισμένος και κατάφερε να πάρει το σετ.

Στο δεύτερο σετ τα πράγματα κρίθηκαν εν πολλοίς στα δύο πρώτα γκέιμ. Ο Τσιτσιπάς κατάφερε να μη δέχτει μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του σετ και ενώ ο Αμερικανός έφτασε αρκετά στο να το πετύχει. Στο δεύτερο γκέιμ ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να κάνει το μπρέικ που χρειαζόταν απέναντι στον Ίσνερ και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το σετ. Ο Τσιτσιπάς διατήρησε το σερβίς του στα υπόλοιπα γκέιμ του σετ και πήρε τη πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σαμ Κουόρεϊ- Αλεξάντερ Ζβέρεφ με στόχο την πρόκριση στον τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ