Τσιτσιπάς: Η κλήρωση για το τουρνουά της Σανγκάης

Τσιτσιπάς: Η κλήρωση για το τουρνουά της Σανγκάης

Μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά του Πεκίνου, ωστόσο έμαθε τους αντιπάλους του στο επόμενο τουρνουά που θα συμμετάσχει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τους αντιπάλους του στο τουρνουά της Σανγκάης που θα συμμετάσχει την επόμενη βδομάδα και η κλήρωση μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά δύσκολη.

Παρόλο που στον πρώτο γύρο ο Έλληνας τενίστας δε θα αγωνιστεί, στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, με τον Καναδό να έχει κερδίσει και τις δύο φορές στις οποίες συναντήθηκαν.

Αν περάσει τον νεαρό Καναδό, λογικά στον τρίτο γύρο θα συναντηθεί με τον Γκαέλ Μονφίς, ενώ στον τέταρτο θα περιμένει ένας άλλος τενίστας που ο Τσιτσιπάς δεν έχει κερδίσει ποτέ, ο Ρώσος Ντανίιλ Μεντβένβτεφ.

Δύσκολη ήταν η κλήρωση και των Τζόκοβιτς (θα αντιμετωπίσει Σαποβάλοφ ή Τιάφοου), Φέντερερ (θα αντιμετωπίσει κατα πάσα πιθανότητα τον Μάριν Τσίλιτς) για τον δεύτερο γύρο. Υπενθυμίζεται πως ο Ράφα Ναδάλ έχει αποσύρει τη συμμετοχή του από το συγκεκριμένο τουρνουά, λόγω προβλήματος στον αριστερό καρπό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ