Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς άξιζε τη νίκη, μπορεί να γίνει Νο.1»

Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς άξιζε τη νίκη, μπορεί να γίνει Νο.1»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς υποκλίθηκε στον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς παραδέχτηκε την ήττα του από τον Έλληνα τενίστα, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως μπορεί να φτάσει στο Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

O Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του ATP Masters 1000 που διεξάγεται στη Σανγκάη.

Ο Σέρβος θρύλος του τένις γνώρισε την ήττα από τον Έλληνα τενίστα και μετά το τέλος του ματς υποκλίθηκε στον Στέφανο, τονίζοντας πως ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και ότι άξιζε τη νίκη, ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να φτάσει στην κορυφή απάντησε: «ναι, σίγουρα έχει τη δυνατότητα να γίνει Νο.1»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Άξιζε τη νίκη, ήταν ο καλύτερος παίκτης. Ξεκίνησα καλά στο δεύτερο και το τρίτο σετ, αλλά δεν είχα ένταση. Δεν είχα δυναμική κίνηση και επιτάχυνση στα χτυπήματά μου. Δεν είχα κανένα μπρέικ πόιντ σε αυτά τα σετ. Σέρβιρε καλά και μπράβο του, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξα.

Έπαιζε πολύ καλά μετά το σερβίς του, με υψηλή ποιότητα. Υποστήριζε το σερβίς του με επιθετικά πρώτα χτυπήματα στα ράλι. Δεν τον έκανα να αμυνθεί αρκετά. Του έδωσα χρόνο να κυριαρχήσει στο πίσω μέρος του court, άξιζε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ