Ζβέρεφ –  Φέντερερ 2-1

Ζβέρεφ – Φέντερερ 2-1

Κάνοντας μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε με 2-1 σετ του Ρότζερ Φέντερερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Σανγκάης.

Μετά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς άλλο ένα όνομα της Big-3 του παγκοσμίου τένις μένει εκτός ημιτελικού του τουρνουά της Σανγκάης. Με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επικράτησε με 2-1 σετ (6-3, [7] 6-7, 6-3) του Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά του τουρνουά και περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης Τιμ – Μπερετίνι στα ημιτελικά.

Ο Ζβέρεφ στηρίχθηκε στο πολύ καλό του σερβίς, καθώς είχε 17 άσους. Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το έκτο γκέιμ του σετ, όταν ο Ζβέρεφ έκανε το μπρέικ και κρατώντας το σερβίς του πήρε το σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με μπρέικ του Φέντερερ στο δεύτερο γκέιμ, ωστόσο ο Ζβέρεφ «απάντησε» στο αμέσως επόμενο γκέιμ. Έτσι οδηγηθήκαμε στο τάι μπρέικ, όπου ο Γερμανός είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς αλλά ο Φέντερερ βρήκε τον τρόπο να αντίδραση και να πάρει το σετ.

Ο Ζβέρεφ πείσμωσε με τον τρόπο που χάθηκε το σετ και μπήκε στο τελευταίο σετ με το «πόδι πατημένο στο γκάζι». Έκανε το μπρέικ νωρίς, προηγήθηκε με 3-0 και κρατώντας το σερβίς του επικράτησε του Ελβετού με 6-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ