«Περίεργη η σχέση του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ»

«Περίεργη η σχέση του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ»

Ο Σάσα Ζβέρεφ μίλησε για τον Ρώσο τενίστα, που σαρώνει τον τελευταίο καιρό, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του Ντανιήλ Μεντβέντεφ με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πολλούς φίλους στο τουρ και κατά καιρούς έχει γνωρίσει την αποθέωση από σπουδαίους θρύλους του παγκοσμίου τένις, όπως είναι οι Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ελληνας τενίστας έχει πολύ καλή σχέση με τους περισσότερους συναθλητές του, ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι με τους οποίους δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Ενας από αυτούς είναι ο Ντανιήλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος τενίστας, ο οποίος σαρώνει τους τελευταίους μήνες φτάνοντας στον έναν τελικό μετά τον άλλον, δεν έχει την καλύτερη σχέση με τον Στέφανο Τσιτσιπά και μάλιστα οι δύο τους είχαν λογοφέρει κατά τη διάρκεια του αγώνα που είχαν δώσει το 2018 στο Μαϊάμι.

Ο Σάσα Ζβέρεφ, ο οποίος αντιμετώπισε πρόσφατα και τους δύο τενίστες, κλήθηκε να μιλήσει για τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ και τον Τσιτσιπά, με τον Γερμανό να χαρακτηρίζει ως περίεργη τη σχέση που έχει ο Στέφανος με τον Ρώσο συναθλητή του. «Έχουν μια περίεργη σχέση (οι Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ). Εγώ έχω πολύ καλή σχέση με τον Ντανιήλ, από τότε που ήμαστε παιδιά. Από το Laver Cup κι έπειτα, έχω αναπτύξει μια καλή σχέση και με τον Στέφανο. Ό,τι και αν υπάρχει ανάμεσά τους, δε θέλω να αναμειχθώ. Εμένα πάντως δε μου φαίνεται βαρετός», είπε ο Ζβέρεφ, ο οποίος την περασμένη Κυριακή αντιμετώπισε τον Μεντβέντεφ στον τελικό του Shanghai Masters, αλλά ηττήθηκε με 6-4, 6-1.

«Είναι διαφορετικός παίκτης. Για να κερδίσεις τέτοιους παίκτες, πρέπει να έχεις πολλή αυτοπεποίθηση και να παίζεις καλά για μεγάλη χρονική περίοδο, όχι μόνο για μια εβδομάδα», δήλωσε σχετικά ο 22χρονος Γερμανός και πρόσθεσε: «Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στις μέρες μας. Στις μεγάλες στιγμές, εκείνος έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχει μπει σε 6 συνεχόμενους τελικούς. Εμένα ο τελευταίος μου ήταν στη Γενεύη. Αυτό έχει μεγάλη διαφορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ