Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για την Σάκκαρη

Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για την Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Ελίς Μέρτενς, νο18 στον κόσμο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το τουρνουά WTA Elite Trophy.

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε απέναντι στην Ελίς Μέρτενς, ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του WTA Elite Trophy.

Η πρώτη παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο WTA Elite Trophy δεν κύλησε με τον ιδανικότερο τρόπο, αλλά σίγουρα ήταν μια εβδομάδα που προσέφερε πολύτιμες και μοναδικές εμπειρίες στην Ελληνίδα τενίστρια, που για πρώτη φορά στην καριέρα της αγωνίστηκε στο τουρνουά του Zhuhai στην Κίνα.

Στη δεύτερη αναμέτρησή της, που έμελλε να είναι και η τελευταία, η 24χρονη Μαρία ηττήθηκε από την Ελίς Μέρτενς με 6-2, 3-6, 6-2 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο Zhuhai, καθώς και τη σεζόν της.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με πολλές ανατροπές κατά τη διάρκεια του. Η Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε, έστειλε το ματς στο τρίτο σετ, αλλά δεν τα κατάφερε. Σίγουρα, ο τραυματισμός της δεν της επέτρεψε να κλείσει τη χρονιά όπως θα ήθελε, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν αποτυχημένη.

Η 24χρονη μέσα στο 2019 κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο (Ραμπάτ), έκανε μεγάλες νίκες επί σπουδαίων αντιπάλων και κατάφερε να βρεθεί μέσα στο Top25 της παγκόσμιας κατάταξης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ