Αγριο κράξιμο σε Τσιτσιπά και Κύργιο και πληρωμένη απάντηση από τον Νικ!

Αγριο κράξιμο σε Τσιτσιπά και Κύργιο και πληρωμένη απάντηση από τον Νικ!

Ο Νορβηγός τενίστας Κάσπερ Ρουντ έκραξε δημόσια τον Νικ Κύργιο και άφησε να εννοηθεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι υπερεκτιμημένος, ωστόσο, ο Ελληνοαυστραλός τον έβαλε στη θέση του με μια αποστομωτική απάντηση.

Ο Νικ Κύργιος είναι ο ορισμός του «λατρεύεις να τον μισείς». Ενας ιδιόρρυθμος τενίστας, που έχει ταλέντο για να γίνει ο κορυφαίος, αλλά ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του τον κρατάει πίσω.

Ο Ελληνοαυστραλός έχει λιγοστούς φίλους στο tour, μεταξύ των οποίων είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά και πολλούς εχθρούς, όπως ο Κάσπερ Ρουντ.

Ο Νορβηγός τενίστας έκραξε δημόσια τον Κύργιο για το σχόλιο που είχε κάνει ο Νικ για το μεταξύ τους παιχνίδι, στο οποίο ο Ελληνοαυστραλός είχε αποβληθεί λόγω συμπεριφοράς.

Η μπάλα μάλιστα πήρε και τον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Σκανδιναβό να λέει εμμέσως πλην σαφώς ότι ο «Τσιτσιφάστ» είναι υπερτιμημένος.

«Είδα τι έγραψε για μένα μετά από έναν αγώνα μου επειδή πανηγύρισα τη νίκη μου μ’ αυτόν τον τρόπο. Εντάξει, εκείνος μπορεί να αποβλήθηκε, αλλά αν κοιτάξουμε το head-to-head τον κερδίζω 1-0. Ήταν μια καλή νίκη για μένα και ο τρόπος που πανηγύρισα δεν έχει σημασία, ήμουν χαρούμενος εκείνη τη στιγμή, κέρδισα 90 πόντους και 50.000 δολάρια. Γιατί να μην το πανηγυρίσω; Ήταν προβληματικό που είχε αυτή την ανόητη αντίδραση και που αποβλήθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρουντ.

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στον Τσιτσιπά, για τον οποίο ανέφερε: «Ο Τσιτσιπάς είναι καλός. Έχω μεγαλώσει μαζί του. Νομίζω όμως πως ο κόσμος πιστεύει πως είναι πολύ καλύτερος απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα. Ναι, είναι στο Top 10 και δεν λέω ότι είναι κακός παίκτης, αλλά έχει αδυναμίες στο παιχνίδι του. Το ίδιο και ο Οζέρ Αλιασίμ. Μπορεί να είναι πολύ καλός στα πάνω του, αλλά έχει και τα κάτω του. Ο Ντε Μινόρ επίσης είναι πολύ καλός, πολύ γρήγορος και αυτή την περίοδο παίζει πολύ καλά».

Ενώ, έβαλε τον εαυτό του στη λίστα με τους τενιστες που μπορούν να σταματήσουν τους big 3. «Πολλοί νέοι παίκτες αυτή τη στιγμή μεγαλώνουμε και μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ μέχρι να σταματήσουν οι Big 3. Ο Τσιτσιπάς, ο Σαποβάλοφ, o Αλιασίμ και εγώ, είμαστε ανάμεσα σ’ αυτούς που τα πηγαίνουμε καλά».

Όπως είναι λογικό, τα λόγια του Ρουντ δεν έμειναν αναπάντητα. Ο Κύργιος με ανάρτησή του στα social media απευθύνθηκε στον Νορβηγό τενίστα και του είπε την επόμενη φορά που θα έχει να πει κάτι για τον ίδιο, να το κάνει μπροστά του και όχι στα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ο Κύργιος έγραψε: «Κάσπερ Ρουντ, την επόμενη φορά που θα έχεις κάτι να πεις, θα το εκτιμούσα αν μου το έλεγες από κοντά. Είμαι σίγουρος πως θα σκεφτόσουν καλύτερα τα λόγια σου. Μέχρι τότε θα συνεχίσω να προτιμώ να βλέπω paint dry (η διαδικασία της μπογιάς που στεγνώνει πάνω σε έναν καμβά) από το τόσο βαρετό τένις σου. Αλλά επίσης, καταλαβαίνω πως πρέπει να αναφέρεις το όνομά μου, για να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι ότι παίζεις τένις. Καλή τύχη στο Μιλάνο champ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ