Τα σενάρια στον όμιλο του Τσιτσιπά: Πώς θα βγει πρώτος (pic)

Τα σενάρια στον όμιλο του Τσιτσιπά: Πώς θα βγει πρώτος (pic)

Τι πρέπει να γίνει για να βγει πρώτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον όμιλο «Αντρέ Αγκάσι» των ATP Finals – Η τιτανομαχία με τον Ναδάλ και η κόντρα Ζβέρεφ – Μεντβέντεφ.

Μετά τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 σετ, με τον Ελληνα τενίστα να παίρνει από το δεύτερο κιόλας παιχνίδι την πρόκριση για τα ημιτελικά του ATP Finals, που διεξάγονται στο Λονδίνο.

Ο 21χρονος ήταν εξαιρετικός και στο αυριανό παιχνίδι με τον Ράφαελ Ναδάλ θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο «Αντρέ Αγκάσι». Αν τα καταφέρει, στα χιαστί της ημιτελικής φάσης θα αντιμετωπίσει τον τενίστα που τερμάτισε δεύτερος στον άλλον όμιλο, ενώ αν βγει δεύτερος, θα αντιμετωπίσει τον πρώτο του άλλου ομίλου.

Αν κερδίσει τον Ναδάλ…

Πάμε να δούμε τα σενάρια στον όμιλο του Τσιτσιπά. Αν ο συμπατριώτης μας κερδίσει τον Ράφαελ Ναδάλ, θα τερματίσει σίγουρα στην πρώτη θέση, ό,τι και αν γίνει στον αγώνα ανάμεσα στον Ζβέρεφ και τον Μεντβέντεφ, οι οποίοι θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση. Αν ο Ρώσος κερδίσει τον Γερμανό στα δύο σετ, θα περάσει ως δεύτερος στους «16». Αν ο Ζβέρεφ πάρει ένα σετ ή κερδίσει, θα πάρει αυτός την πρόκριση ως δεύτερος. Με νίκη του Τσιτσιπά απέναντι στον Ναδάλ αποκλείεται σίγουρα ο Ισπανός και θα φανεί ποιος από τους άλλους δύο θα περάσει στους «4» μαζί με τον Ελληνα τενίστα.

Αν χάσει από τον Ναδάλ…

Αν ο Ναδάλ κερδίσει τον Τσιτσιπά, τότε σίγουρα θα αποκλειστεί ο Μεντβέντεφ, αλλά η νίκη δεν είναι ικανή αυτή καθαυτή για να στείλει τον Ισπανό στα ημιτελικά. Αν ο Ράφα κερδίσει τον Στέφανο θα θέλει νίκη του Μεντβέντεφ απέναντι στον Ζβέρεφ, είτε με 2-0 είτε με 2-1.

Αν εξελιχθούν τα πράγματα όπως προαναφέραμε, ο Ναδάλ θα τερματίσει πρώτος και ο Στέφανος θα τον ακολουθήσει ως δεύτερος. Αν ο Ισπανός κερδίσει τον Τσιτσιπά, αλλά ο Μεντβέντεφ χάσει από τον Ζβέρεφ, ο Γερμανός θα πάρει την πρόκριση ως δεύτερος, με τον Ελληνα τενίστα να τερματίζει στην πρώτη θέση του ομίλου «Αντρέ Αγκάσι».

Τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα αύριο το απόγευμα, μετά τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ράφαελ Ναδάλ. Ευχή όλων φυσικά ο Στέφανος να κερδίσει τον Ισπανό για να τερματίσει σίγουρα στην πρώτη θέση του ομίλου.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία με τα σενάρια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ