Σερένα Γουίλιαμς : Επιστρέφει στα court

Σερένα Γουίλιαμς : Επιστρέφει στα court

Η Σερένα Γουίλιαμς ανακοίνωσε την επάνοδο της στα κορτ, τέσσερις μήνες μετά γέννησης της κόρης της και έναν χρόνο μετά το τελευταίο τουρνουά στο οποίο έλαβε μέρος (Αυστραλιανό Όπεν).

Επιστροφή στα court για τη Σερένα Γουίλιαμς! Η Αμερικανίδα τενίστρια ανακοίνωσε ανακοίνωσε την Κυριακή (24/12) πως στις 30 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσει τη Γέλενα Οσαπένκο στο πλαίσιο του Mubadala World Tennis Championship, το οποίο είναι τουρνουά επίδειξης.

Η κάτοχος 23ων γκραντ σλαμ τίτλων θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τέσσερις μήνες μετά τη γέννησης της κόρης της και ένα χρόνο μετά το τελευταίο τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκε (Αυστραλιανό Όπεν) και μάλιστα κατέκτησε, νικώντας στον τελικό την αδερφή της, Βίνους.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στα court στο Άμπου Ντάμπι για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης μου τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το Mubadala World Tennis Championship σηματοδοτεί εδώ και χρόνια την έναρξη της νέας σεζόν στο τένις Ανδρών και είμαι ενθουσιασμένη που θα κάνω το comeback μου σ’ αυτή τη διοργάνωση, ως η πρώτη γυναίκα» ανέφερε στην ανακοίνωση της η Γουίλιαμς, που θα αγωνιστεί και στο Αυστραλιανό Όπεν, ευελπιστώντας να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ