Φέντερερ: «Δεν θα αποσυρθώ ποτέ!» (vid)

Φέντερερ: «Δεν θα αποσυρθώ ποτέ!» (vid)

Χιουμοριστική απάντηση έδωσε ο Ελβετός θρύλος σε ερώτηση αναφορικά με το πότε θα έρθει το τέλος της καριέρας του.

Με αρκετή δόση χιούμορ επέλεξε να απαντήσει ο Ρότζερ Φέντερερ σε ερώτηση σχετικά με το πότε θα αναγκαστεί να… κρεμάσει τη ρακέτα του.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία αθλητικών υποδημάτων «On», οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Today» αποφάσισαν να θέσουν στον Ελβετό θρύλο την επίμαχη ερώτηση, με στόχο να βγάλουν… λαβράκι.

Παρόλα αυτά, ο Φέντερερ ξεκαθάρισε πως αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του δεν σηματοδοτεί το τέλος της παρουσίας του στο χώρο του τένις, καθώς ο ίδιος δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί… ποτέ!

«Είχα επενδύσει στην εταιρεία και πλέον είμαι και συνεργάτης τους», εξήγησε ο Φέντερερ στην εκπομπή Today, με αφορμή το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη για event της On. «Είναι πολύ φιλικοί, είχα την ευκαιρία να τους γνωρίσω. Εδώ και κάποια χρόνια ήμασταν σε συζητήσεις για το τι μπορούσαμε να κάνουμε μαζί. Είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο και είναι καλό το timing. Λατρεύω τη μόδα όπως ξέρετε και αγαπώ τα παπούτσια τους».

Η συνεργασία αυτή σημαίνει ότι… άρχισε η αντίστροφη μέτρηση, ότι πλησιάζει η στιγμή της απόσυρσης; «Με ρωτάνε όλη την εβδομάδα πότε θα συμβεί, αλλά η On δεν έχει να κάνει με αυτό και με θέλει ενεργό για όσο περισσότερο γίνεται. Αυτός είναι και ο στόχος μου. Είναι λογικό ο κόσμος να θέλει να μάθει πως θα είναι η έξοδός μου από το επαγγελματικό τένις, αλλά δεν έχουμε τέτοια υπόθεση. Δε θα σταματήσω ποτέ!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ