«Πανικός» στην Ελβετία για το νόμισμα του Φέντερερ

«Πανικός» στην Ελβετία για το νόμισμα του Φέντερερ

Στην Ελβετία γίνεται χαμός για το νόμισμα του Ρότζερ Φέντερερ, με το σάιτ του ελβετικού νομισματοκοπείο να «πέφτει» από τη ζήτηση.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι ένας θρύλος του παγκόσμιου τένις και αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών. Στην Ελβετία λατρεύεται σαν Θεός και στη χώρα είναι έτοιμη να προσφέρουν μια μοναδική τιμή, αφού πρόκειται να κοσμεί δυο νομίσματα της χώρας.

Συγκεκριμένα από τις 23 Ιανουαρίου 2020 θα κυκλοφορήσει το νέο ασημένιο νόμισμα των 20 ασημένιων φράνκων, που θα έχει από τη μία όψη το πρόσωπο του, ενώ τον Μάιο θα κυκλοφορήσει και νέο νόμισμα των 50 φράνκων.

Όπως είναι λογικό, με το που έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσουν στην Ελβετία συλλεκτικά νομίσματα με το πρόσωπο του Ρότζερ Φέντερερ έγινε χαμός!

Οι παραγγελίες για το νόμισμα του Φέντερερ ήταν πολλές και μαζικές με αποτέλεσμα να πέσει το σάιτ του εθνικού νομισματοκοπείου για κάποιες ώρες. Αξίζει να σημειωθεί πως τα νομίσματα των 20 φράγκων πωλούνται προς 30 φράγκα το καθένα και αναμένεται να βγουν συνολικά 60.000, ενώ δεν αποκλείεται λόγω της ζήτησης να αυξηθούν κατά μερικές χιλιάδες αφού επικρατεί πανικός για ένα νόμισμα με το πρόσωπο του Ελβετού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ