Διακοπές στο Ομάν για τον Τσιτσιπά (pics)

Οι... ιδιαίτερες διακοπές του Στέφανου Τσιτσιπά συνεχίζονται, με τον Έλληνα τενίστα να επιλέγει ως επόμενο προορισμό το Ομάν.


Διακοπές στο Ομάν για τον Τσιτσιπά (pics) | to10.gr

Μόνο… συνηθισμένες δεν θα μπορούσαν να θεωρηθούν οι διακοπές του Στεφάνου Τσιτσιπά.

Μετά την κατάκτηση του τουρνουά στο Λονδίνο, ο Έλληνας τενίστας αποφάσισε να απολαύσει μερικές χαλαρές στιγμές μακριά από τα κορτ, με τα μέρη που επέλεξε όμως για να… δραπετεύσει από την καθημερινότητα να εκπλήσσουν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο ιδιοκτήτης της Ιβάν Σαββίδης αποφάσισαν να διχάσουν τον Ποντιακό Ελληνισμό, για να συγκαλύψουν την καταστροφή που φέρνουν στο ποδόσφαιρο

Η αρχή έγινε με την παγωμένη Ισλανδία, όπου ο 21χρονος διάλεξε ως πρώτο προορισμό για να περάσει τις διακοπές του, ενώ η συνέχεια δόθηκε στη ζεστή Κύπρο. Τις τελευταίες ώρες, όμως, ο Τσιτσιπάς προκάλεσε για ακόμη μια φορά την περιέργεια των θαυμαστών του, αφού ανάρτησε φωτογραφία από το… Ομάν.

Με το σχόλιο περί «φιλόξενων ανθρώπων στη Μέση Ανατολή» να συνοδεύει τη σχετική φωτογραφία, ο Στέφανος ενημέρωσε τους ακόλουθους του για τις… εξελίξεις σχετικά με τις διακοπές, οι οποίες απέχουν παρασάγγας από εκείνες που επιλέγουν οι περισσότεροι αθλητές και δη της ηλικίας του.

Πάντως, ο Στέφανος αναμένεται να δώσει σε μερικό διάστημα ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια του μέσα από τα vlog του στο Youtube.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο