Ζβέρεφ – Τσιτσιπάς 0-2

Ζβέρεφ – Τσιτσιπάς 0-2

Παίζοντας πολύ καλό τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 σετ και ισοφάρισε για την Ελλάδα στο ATP Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 (6-1, 6-4) και ισοφάρισε για την Ελλάδα την αναμέτρηση με τη Γερμανία για τη δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου του ATP Cup.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε δυνατά το πρώτο σετ και στο τέταρτο γκέιμ έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 3-1. Εκεί ο Ζβέρεφ έχασε την ψυχραιμία του, ο Έλληνας τενίστας το εκμεταλλεύτηκε, έκανε κι άλλο μπρέικ και έκλεισε τελικά το σετ με 6-1.

Στο δεύτερο σετ ο Γερμανός μπήκε δυνατά, έκανε αυτός μπρέικ στον Τσιτσιπά και προηγήθηκε με 2-0. Όμως κάπου εκεί ο Τσιτσιπάς αντέδρασε. Πρώτα πήρε πίσω το μπρέικ και ισοφάρισε σε 2-2 και στηυ συνέχεια πέτυχε και νέο μπρέικ για να προηγηθεί με 4-2. Τα πράγματα είχαν πάρει το δρόμο τους και ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του για να φτάσει τελικά στη νίκη.

Λίγο νωρίτερα ο Μιχάλης Πρεβολαράκης ηττήθηκε από τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ με 2-0 σετ (6-4, 6-1) και έτσι τα πάντα θα κριθούν στο διπλό για τις δύο χώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ