Τσιτσιπάς: «Νιώθω καλά με το παιχνίδι μου»

Τσιτσιπάς: «Νιώθω καλά με το παιχνίδι μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την ήττα της Ελλάδας από την Αυστραλία, για το ατύχημα με τον πατέρα του και τον Μιχάλη Περβολαράκη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το παιχνίδι με τον Νικ Κύργιο, λέγοντας πως είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει κάποιος το σερβίς του.

Ακόμη ανέφερε πως το ατύχημα με τον πατέρα του το  έχει αφήσει πίσω του και πως πλέον θα συγκεντρωθεί στο Αυστραλιανό Όπεν.

Τέλος μίλησε και για τον συμπαίκτη του, Μιχάλη Περβολαράκη, λέγοντας πως είναι περήφανος για τον συμπαίκτη του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

«Σέρβιρα καλά, οι επιστροφές μου δεν ήταν τόσο καλές. Είναι δύσκολο να επιστρέφεις τα σερβίς του Νικ, εκτελεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ήταν κάτι που έπρεπε να κατανοήσω την ώρα του παιχνιδιού, να διαβάσω το παιχνίδι του λίγο καλύτερα. Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, είχα κάποιες στιγμές θυμού, αλλά το απόλαυσα», ανέφερε στην αρχή και στη συνέχεια τόνισε για το περιστατικό με τον πατέρα του:

«Ήταν ατύχημα, δεν ήθελα να τον χτυπήσω. Το ξέχασα γρήγορα και προχώρησα. Αυτά συμβαίνουν, δεν ήθελα να το κάνω, απλά βγήκε απ’ τον έλεγχό μου, δυστυχώς».

Για το Αυστραλιανό Όπεν: «Νιώθω καλά με το παιχνίδι μου και με τη σωματική μου κατάσταση. Το μόνο που με ανησυχεί λίγο είναι πως σε αγώνες που είμαι κοντά στο να κλείσω, νιώθω σαν να μου λείπει λίγο η ανταγωνιστικότητα. Πριν από λίγους μήνες ήμουν πολύ συγκεντρωμένος, ήξερα καλά τι να κάνω και ήμουν πολύ επιθετικός. Κάποιες φορές γίνομαι πολύ παθητικός και δεν ξέρω, ίσως πρέπει να δουλέψω περισσότερο στο κομμάτι της τακτικής και λιγότερο στην τεχνική μου».

Για τον Μιχάλη Περβολαράκη: «Είμαι περήφανος για τον Μιχάλη. Έκανε ένα μεγαλο παιχνίδι με τον Μίλμαν. Είναι ένας παίκτης που ουσιαστικά ξεκινάει τώρα την καριέρα του, μετά το κολέγιο. Βλέπω μεγάλες βελτιώσεις στο παιχνίδι του από το Davis Cup μέχρι σήμερα. Δείχνει μεγάλη προθυμία να μάθει από εμένα, από τον πατέρα μου, ενώ έχει και έναν θαυμάσιο προπονητή δίπλα του. Είναι μια ανακούφιση για μένα γιατί ξέρω πως όταν πρέπει να παίξω σε μια ομαδική διοργάνωση δεν είμαι μόνος μου, έχω ακόμα έναν πολύ καλό παίκτη στα μονά κοντά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ