Στη Σερβία το πρώτο ATP Cup (vids)

Στη Σερβία το πρώτο ATP Cup (vids)

Με πρωταγωνιστή τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Ναδάλ αγωνίστηκε και στο διπλό, η Σερβία επικράτησε με 2-1 της Ισπανίας και κατέκτησε το πρώτο ATP Cup.

Η Σερβία ήταν η μεγάλη νικήτρια του ATP Cup, αφού επικράτησε με 2-1 στο συνολικό σκορ της Ισπανίας και κατέκτησε τον τίτλο.

Μπορεί τα πράγματα να μην ξεκίνησαν ιδανικά για τους Σέρβους, καθώς ο Ντούσαν Λάγιοβιτς ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-5, 6-1) από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα – Αγκούτ, ωστόσο στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο «Νόλε».

Πρώτα επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 76-[4]) του μεγάλου αντιπάλου, Ράφα Ναδάλ, ενώ στη συνέχεια μαζί με τον Βίκτορ Τρΐτσκι επικράτησαν των Καρένο – Μπούστα και Φελισιάνο Λόπεζ στο διπλό με 2-0 σετ (6-3, 6-4), δίνοντας τον τίτλο στη Σερβία.

Ο Νόλε, πέρα από την κούπα, φεύγει από το Σίδνεϊ και με 675 βαθμούς, καθώς ολοκλήρωσε αήττητος τις υποχρεώσεις του στο μονό.

Ο Τζόκοβιτς πάει στην Μελβούρνη για να υπερασπιστεί το περσινό Αυστραλιανό Όπεν με ιδιαίτερα καλή ψυχολογία, μετά από τις εμφανίσεις του στο Σίδνεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ