Προκρίθηκε στους «32» του Australian Open η Σάκκαρη!

Προκρίθηκε στους «32» του Australian Open η Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Australian Open, επικρατώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-4) της Ναό Χιμπίνο, που έβαλε δύσκολα στην Ελληνίδα τενίστρια.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε μια δύσκολη νίκη κόντρα στη Νάο Χιμπίνο με 2-0 σετ και πέρασε στον τρίτο γύρο του Australian Open για τρίτη φορά στην καριέρα της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 7-6 (4), 6-4 της μαχητικής Χιμπίνο, που ειδικά στο πρώτο σετ της έβαλε πολύ δύσκολα, παρόλα αυτά έκλεισε θέση στις «32» καλύτερες του τουρνουά της Μελβούρνης.

Ο αγώνας με την Ιαπωνέζα τενίστρια που είναι στο Νο103 της παγκόσμιας κατάταξης μόνο εύκολος δεν ήταν αλλά η Μαρία έδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα και παρά και τον μικροτραυματισμό της στο πόδι στο 2ο σετ πήρε τη νίκη σε 1.43 λεπτά.

Στο 1ο σετ η Σάκκαρη παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 3-0 γκέιμ, δέχτηκε μπρέικ και τελικά το ματς κατέληξε στο τάι μπρεικ. Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια ήταν πιο ψύχραιμη και πήρε το σετ, με την Ιαπωνέζα πάντως να βάζει πολύ δύσκολα.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη και η Χιμπίνο πήγαιναν μαζί, με την Ιαπωνέζα να απαντάει στο μπρέικ της Ελληνίδας και το σκορ να φτάνει στο 4-4. Εκεί η Ελληνίδα που αντιμετώπισε και ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού έβγαλε τρομερή ενέργεια και πέτυχε ακόμα ένα μπρέικ για το 5-4. Στη συνέχεια στο δικό της σετ έκανε αυτό που έπρεπε και έφτασε στη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μάντισον Κις (ΗΠΑ) – Αράντσα Ρους (Ολλανδία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ