Australian Open: Ο Φέντερερ… έσβησε 7 match point και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Australian Open: Ο Φέντερερ… έσβησε 7 match point και προκρίθηκε στα ημιτελικά!

Με μία τρομερή ανατροπή επί του Τένις Σάντγκρεν, ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open, επικρατώντας του αντιπάλου του με 3-2 σετ!

Ο ένας και μοναδικός Ρότζερ Φέντερερ δεν «λυγίζει» ούτε στα 38 του!

Ο Ελβετός τενίστας, παρά το γεγονός ότι ο Τένις Σάντγκρεν είχε 7 match point, κατάφερε να τα «σβήσει» όλα και να επικρατήσει με 3-2 σετ, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση για τα ημιτελικά του Australian Open.

Τρομερά πράγματα από τον Φέντερερ, ο οποίος ακόμη και στην ηλικία των 38 ετών συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει. O Σάντγκρεν, Νο.100 της παγκόσμιας κατάταξης, μπορεί να έχασε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά έκανε την έκπληξη και κατέκτησε τα δύο επόμενα για να προηγηθεί με 2-1. Μάλιστα, ο Αμερικανός τενίστας νίκησε και στα δύο σετ με 6-2!

Ωστόσο, ο Φέντερερ αντέδρασε και στο 4ο σετ ήταν πολύ πιο ανταγωνιστικός, κατακτώντας το τελικά στο tie break με 10-8 (7-6 τα game). Στο 5ο σετ ο Ελβετός ήταν ξεκάθαρα ανώτερος, επικράτησε 6-3 και πήρε μία σπουδαία πρόκριση για τα ημιτελικά του Australian Open.

7 ολόκληρα match point είχε ο Σάντγκρεν και δεν νίκησε, γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία του παγκόσμιου τένις. Αξίζει να σημειωθεί και ένα εκπληκτικό ρεκόρ του Φέντερερ, με τον Ελβετό να γίνεται ο πρώτος τενίστας που φτάνει τις 102 νίκες στο Australian Open, ενώ έχει ήδη 101 νίκες και στο Wimbledon.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ