Ναδάλ – Τιμ 1-3

Ναδάλ – Τιμ 1-3

Ο Ντόμινικ Τιμ παίζοντας εκπληκτικό τένις στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα επικράτησε με 3-1 σετ του Ράφα Ναδάλ, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Ντόμινικ Τιμ ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Ράφα Νάδαλ, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ (7-6[3], 7-6[4], 4-6, 7-6[6]) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κρατούσαν το σερβίς τους, μέχρι το 8ο γκέιμ του σετ όπου ο Ισπανός έκανε το πρώτο μπρέικ του ματς και προηγήθηκε με 5-3. Ο Τιμ αντέδρασε άμεσα έκανε το 5-4 και έτσι το πρώτο σετ του ματς κρίθηκε στο τάι – μπρέικ, όπου ο Αυστριακός ήταν καλύτερος και επικράτησε με 7-3.

Ο Ντόμινικ Τιμ είχε βρει τον… τρόπο και συνέχισε στο ίδιο έργο. Δέχθηκε μπρέικ, αυτή τη φορά στο πέμπτο γκέιμ του σετ, έκανε μπρέικ – μπακ στο 8ο και στο τάι – μπρέικ ήταν και πάλι ανώτερος του αντιπάλου του, επικρατώντας με 7-4 και κάνοντας το 2-0 στα σετ.

Στο τρίτο σετ οι δύο παίκτες κρατούσαν το σερβίς τους, μέχρι που ο «Matador» με το σκορ στο 5-4 έκανε μπρέικ, πήρε το σετ και επέστρεψε δυναμικά στη διεκδίκηση της νίκης.

Ωστόσο ο Τιμ ήθελε να «κλείσει» το ματς. Έκανε μπρέικ στο τρίτο γκέιμ του τέταρτου σετ και κρατούσε το σερβίς του. Έτσι φτάσαμε στο 5-4 με τον Τιμ να σερβίρει για τη νίκη. Στο κρίσιμο όμως σημείο ο «Μότσαρτ έκανε μερικά αβίαστα λάθη, έδωσε το γκέιμ στον Ναδάλ και φτάσαμε και πάλι στο τάι – μπρέικ. Εκεί μετά από αρκετές εναλλαγές, ο Ναδάλ έκανε το κρίσιμο λάθος στέλνοντας τη μπάλα στο φιλέ και έτσι μετά από 4 ώρες και 10 λεπτά ο Τιμ πανηγύρισε τη νίκη – πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος νωρίτερα είχε επικρατήσει του Σταν Βαβρίνκα με 3-1 σετ (1-6, 6-3, 6-4, 6-2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ