Australian Open: Ο Τζόκοβιτς «καθάρισε» τον Φέντερερ και έκλεισε θέση στον τελικό

Australian Open: Ο Τζόκοβιτς «καθάρισε» τον Φέντερερ και έκλεισε θέση στον τελικό

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 3-0 σετ τον Ρότζερ Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open, όπου θα διεκδικήσει το 8ο τρόπαιο του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open, που διεξάγεται στην Μελβούρνη, καθώς στον ημιτελικό επικράτησε του Ρότζερ Φέντερερ με 7-6(1), 6-4, 6-3, μετά από αγώνα διάρκειας δύο ωρών και 18 λεπτών.

Ο 32χρονος Σέρβος πρωταθλητής, που βρίσκεται στο Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, πλέον περιμένει τον αντίπαλο του για το τρόπαιο στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, ο οποίος θα προκύψει από τον έτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Γερμανό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Αυστριακό, Ντομινίκ Τιμ.

Μετά και από τον αποκλεισμό του Ράφα Ναδάλ από τα ημιτελικά ο Τζόκοβιτς με νίκη στον τελικό δεν φτάνει μόνο στα 17 Grand Slam αλλά επιστρέφει και στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο τελικός της Κυριακής (10:30, Eurosport) θα είναι ο 26ος σε Grand Slam για τον Τζόκοβιτς ο οποίος έχει 16/25 νίκες. Για την ιστορία ο Τζόκοβιτς έχει να νικήσει στα 3 σετ τον Φέντερερ για πρώτη φορά μετά από τον ημιτελικό του Roland Garros 2012.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ