Τιμ – Ζβέρεφ 3-1

Τιμ – Ζβέρεφ 3-1

Ο Ντόμινικ Τιμ θα είναι ο αντίπαλος του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν, αφού επικράτησε του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 3-1 σετ στον ημιτελικό.

Μετά τον Ράφα Ναδάλ, ο Ντόμινικ Τιμ νίκησε και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Αυστραλιανού Όπεν με 3-1 (3-6, 6-4, 7-6[4], 7-6[3]) σετ και θα αναμετρηθεί την Κυριακή με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τον τίτλο στο τουρνουά της Μελβούρνης.

Το ματς ξεκίνησε με 2 μπρέικ, ένα για κάθε τενίστα, ωστόσο ο Ζβέρεφ ήταν καλύτερος στο πρώτο σετ και κάνοντας άλλα δύο μπρέικ, πήρε το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ ο Αυστριακός ανέβασε την απόδοση του, έκανε μπρέικ, ο Ζβέρεφ κατάφερε να κάνει μπρέικ μπακ, όμως ο Τιμ «απάντησε» άμεσα και κάνοντας νέο μπρέικ, πήρε προβάδισμα και πήρε τελικά το σετ με 6-4.

Στο τρίτο σετ οι δύο τενίστες είχαν από ένα μπρέικ και έτσι το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ με τον Τιμ να επικρατεί με 7-3 και να παίρνει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Τιμ και Ζβέρεφ κατάφεραν στο τέταρτο σετ να διατηρήσουν το σερβίς τους και έτσι οδηγηθήκαμε και πάλι στο τάι μπρέικ, με τον Αυστριακό να είναι πιο ψύχραιμος και να παίρνει τελικά τη νίκη με 7-4 και να προκρίνεται στον τελικό.

Έτσι την Κυριακή στις 10:30 θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς, θέλοντα να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο σε Grand Slam.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ