Σάκκαρη – Ριμπάκινα 1-2

Σάκκαρη – Ριμπάκινα 1-2

H Μαρία Σάκκαρη ξέμεινε από δυνάμεις και ηττήθηκε από την Ριμπάκινα στον ημιτελικό της Αγίας Πετρούπολης με 1-2 σετ χάνοντας την ευκαιρία να παίξει στον τελικό.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ελενα Ριμπάκινα αφού ηττήθηκε με 3-6, 7-5, 6-1 ύστερα από 1 ώρα και 57 λεπτά αγώνα κι έμεινε εκτός τελικού στο τουρνουά τη Αγίας Πετρούπολης. Παράλληλα έχασε και την ευκαιρία να μπει στο top-20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε πολύ καλά στον αγώνα και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ. Η 20χρονη αθλήτρια από το Καζακστάν, προηγήθηκε με 3-2 στα γκέιμ αλλά κάνοντας δύο μπρέικ η Σάκκαρη κατάφερε να φτάσει στο 6-3 και να κάνει το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο η Σάκκαρη έχασε ουσιαστικά την ευκαιρία της για να πάρει το παιχνίδι. Αν και η Ριμπάκινα προηγήθηκε με 2-0 η Σάκκαρη ισοφάρισε σε 3-3 με μπρέικ και έφτασε να πάρει το προβάδισμα με 5-4. Εκεί όμως η αντίπαλός της αντέδρασε κι αφού έκανε το 5-5 εκμεταλλευόμενη το σερβίς της, έφτασε στο 6-5 με μπρέικ και να πάρει το σετ με 7-5 και να αποκτήσει τεράστιο ψυχολογικό αβαντάζ έναντι της Μαρίας που έδειχνε πλέον κουρασμένη.

Στο τρίτο σετ η 20χρονη τενίστρια κυριάρχησε και το κατέκτησε με 6-1 αφού μετά το αρχικό 1-1, πήρε πέντε σερί γκέιμ και έφτασε στη μεγάλη νίκη και την πρόκρισή της στον τελικό.

Επόμενο τουρνουά για τη Σάκκαρη είναι πλέον το Dubai Championships την ερχόμενη εβδομάδα όπου στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αρίνα Σαμπαλένκα από τη Λευκορωσία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ