Τέσσερις μήνες εκτός ο Φέντερερ, χάνει το Ρολάν Γκαρός

Τέσσερις μήνες εκτός ο Φέντερερ, χάνει το Ρολάν Γκαρός

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα απουσιάσει για περίπου τέσσερις μήνες από τα κορτ, διότι υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει και το Ρολάν Γκαρός.

Ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης τους επόμενους τέσσερις μήνες, μέχρι την έναρξη της σεζόν στο χορτάρι!

Ο 38χρονος Ελβετός πρωταθλητής του τένις, κατά πολλούς ο κορυφαίος όλων των εποχών στο άθλημα, ανακοίνωσε ο ίδιος, με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα άσχημα νέα.

Σύμφωνα με τον 38χρονο Ελβετό, η επιστροφή του υπολογίζεται στη χορτάρινη περίοδο και ενδεχομένως στο Halle Open (15/06), λίγο πριν το αγαπημένο του Wimbledon (29/06).

«Το δεξί μου γόνατο με ενοχλούσε το τελευταίο διάστημα. Πίστευα πως το ξεπεράσω, αλλά μετά από τις εξετάσεις, αποφάσισα χθες να υποβληθώ σε αρθροσκόπηση στην Ελβετία. Μετά τη διαδικασία, οι γιατροί μου με διαβεβαίωσαν ότι ήταν η καλύτερη λύση και είναι βέβαιοι ότι θα ξεπεραστεί πλήρως το πρόβλημα. Θα απουσιάσω από το Ντουμπάι, το Indian Wells, τη Μπογκοτά, το Μαϊάμι και το γαλλικό Οπεν. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Ανυπομονώ να επιστρέψω. Θα σας δω ξανά στο γρασίδι», ανέφερε σχετικά ο «βασιλιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ