«Σαρωτική» η Σάκκαρη, παρέσυρε την Γκόργκες! (vids)

«Σαρωτική» η Σάκκαρη, παρέσυρε την Γκόργκες! (vids)

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε με 2-0 σετ την Γερμανίδα Τζούλια Γκόργκες και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Ντόχα.

Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη φετινή σεζόν, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Τζούλια Γκόργκες (6-4, 6-3) και πανηγύρισε την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο του Qatar Open, που διεξάγεται στην Ντόχα.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία σήμερα μπήκε στο Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε την 31χρονη Γερμανίδα και στον επόμενο γύρο θα παίξει με την Τερέζα Μαρτίντσοβα, που νίκησε με 2-1 σετ την Γιαπωνέζα Μισάκι Ντόι (6-2, 3-6, 6-2).

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 4-0 games στο πρώτο σετ. Παρά την αντεπίθεση της Γερμανίδας, η συμπατριώτισσά μας κατάφερε να παραμείνει σε θέση ισχύος και με 6-4 να κάνει το 1-0 στα σετ. Το ίδιο δυνατά μπήκε και στο δεύτερο σετ η 24χρονη τενίστρια, προηγήθηκε με 4-0 και με 6-3 έκανε το 2-0.

Μια σπουδαία νίκη για την Μαρία, που είχε 13 winners και μόλις 6 αβίαστα λάθη, έναντι 19-33 της Γερμανίδας αντίστοιχα. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε πέντε παιχνίδια απέναντι στην Τζούλια Γκόργκες για την Ελληνίδα τενίστρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ