Κύργιος : «Ήθελε προπόνηση 8 το πρωί ο Μάρεϊ μαζί μου αλλά αρνήθηκα»

Κύργιος : «Ήθελε προπόνηση 8 το πρωί ο Μάρεϊ μαζί μου αλλά αρνήθηκα»

Ο Νικ Κύργιος δήλωσε πως του είχε προτείνει ο Άντι Μάρεϊ να προπονηθούν μαζί, αλλά την αρνήθηκε, επειδή ο Βρετανός ήθελε να ξεκινήσουν στις 8 το πρωί.

Ο Νικ Κύργιος σε δηλώσεις που έκανε χθες στην επίσημη ιστοσελίδα του ATP Tour, αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τον Άντι Μάρεϊ για να προπονηθούν μαζί στο Μπρίσμπεϊν, αλλά είπε όχι, διότι ο Βρετανός ήθελε να πάνε στο γήπεδο στις 8 το πρωί. Προφανώς ήταν πολύ νωρίς για τον Ελληνοαυστραλό τενίστα.

«Προσπάθησε να οργανώσει μια προπόνηση μαζί μου στις 8 το πρωί. Του είπα, Άντι, δεν πρόκειται να έρθω σε αυτή την προπόνηση. Του πρότεινα να πάμε στις 9. Σκέφτηκα πως είναι μια καλή ώρα και τότε μου είπε να πάμε στις 8. Του είπα πως θα έπρεπε να βρει κάποιον άλλον», είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Μάρεϊ.

https://twitter.com/BrisbaneTennis/status/948554552411910146

«Τον είδα την επόμενη μέρα και μου είπε ότι αποσύρθηκε. Είναι πολύ λυπηρό. Είναι καλός φίλος μου. Ποτέ δεν είναι ωραίο να τραυματίζεται κάποιος, επειδή δεν είναι καλό για το άθλημα. Είναι επίσης πολύ καλός άνθρωπος», πρόσθεσε ο Κύργιος για τον Βρετανό συναθλητή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ