«Ο Τζόκοβιτς έφυγε από τις ΗΠΑ λόγω κορωνοϊού, δεν θα έπαιζε ακόμα και αν γινόταν το Μαϊάμι Οπεν»

«Ο Τζόκοβιτς έφυγε από τις ΗΠΑ λόγω κορωνοϊού, δεν θα έπαιζε ακόμα και αν γινόταν το Μαϊάμι Οπεν»

Οπως ανέφερε ο Τέιλορ Φριτζ, ο Σέρβος τενίστας υπό το φόβο του κορωνοϊού έφυγε από τις ΗΠΑ πριν ανακοινωθεί η αναβολή του Μαϊάμι Οπεν.

Η εξάπλωση του κορωνοϊού και η ραγδαία άνοδος των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει προκαλέσει πανικό και στους αθλητές, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί να προστατευτεί από τον COVID-19.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Αμερικανός τενίστας, Τέιλορ Φριτζ, ο Σέρβος, που βρίσκεται στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε φύγει από τις ΗΠΑ πριν ανακοινωθεί η αναβολή του Μαϊάμι Οπεν και είχε αποφασίσει να μην αγωνιστεί, ακόμα και αν γινόταν κανονικά η διοργάνωση.

«Ο Djokovic έφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν παρθεί η απόφαση της αναστολής. Πήρε μια προσωπική απόφαση, πριν πάρει την απόφασή της η ΑΤΡ. Δεν ήθελε να παίξει. Πάντως οι περισσότεροι θέλαμε να σταματήσει το tour», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα επισήμανε οτι η απόφαση της αναβολής των διοργανώσεων για τις επόμενες έξι εβδομάδες πάρθηκε μέσα από την ομαδική συνομιλία των παικτών στο WhatsApp.

«Η συνομιλία δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο, έχει τυχαίους παίκτες. Όλοι επικοινωνούμε μέσα από ένα μεγάλο γκρουπ που έχουμε στο WhatsApp. Πολλοί από τους παίκτες του συμβουλίου των παικτών της ΑΤΡ είναι σ’ αυτό το γκρουπ και μας εξήγησαν την πρότασή τους, ζητώντας μας να πούμε τις γνώμες μας. Κάποιοι διαφώνησαν και είπαν πως θα έπρεπε να αγωνιστούμε χωρίς φιλάθλους, αλλά οι περισσότεροι ζήτησαν να σταματήσουμε.

Πολλοί εξήγησαν πως είναι επικίνδυνο να ταξιδεύεις σε διάφορα μέρη, ακόμα και χωρίς φιλάθλους. Αν κάποιος παίκτης κολλήσει θα αναγκαζόταν να σταματήσει και μπορεί να κολλούσε και άλλους. Είμαστε όλοι υγιείς και δεν κινδυνεύουμε, αλλά μπορεί να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που κινδυνεύουν. Το tour δε θα ήταν το ίδιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ