«Ισως να αναβληθούν όλα τα τουρνουά μέχρι τον Ιούνιο…»

«Ισως να αναβληθούν όλα τα τουρνουά μέχρι τον Ιούνιο…»

Ο Αμερικανός τενίστας, Τένις Σάντγκρεν, σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσα της πατρίδας του τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην παιχτεί καθόλου τένις φέτος κατά τη διάρκεια της χωμάτινης σεζόν.

Μπορεί η ATP να έχει ανακοινώσει την αναβολή όλων των διοργανώσεων που ήταν προγραμματισμένες για τις επόμενες 6 εβδομάδες λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί μετά από αυτό το διάστημα και αν θα ξεκινήσουν και πάλι τα τουρνουά. Μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον παγκόσμιο αθλητισμό, με τους τενίστες και τους θεατές να περιμένουν να δουν τι θα συμβεί και πότε θα ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση.

Ο Αμερικανός τενίστας, Τένις Σάντγκρεν, σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσα της πατρίδας του τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην παιχτεί καθόλου τένις φέτος κατά τη διάρκεια της χωμάτινης σεζόν.«Δεν θα με εκπλήξει αν το τένις δεν έχει επιστρέψει μέχρι τη σεζόν του γρασιδιού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ίσως αναβληθούν όλα τα τουρνουά μέχρι τον Ιούνιο, όταν και θα αρχίσει η σεζόν στο γρασίδι και ουσιαστικά η προετοιμασία για το Wimbledon.

Παράλληλα, πρόσθεσε: «Η συγκέντρωση πολλών ανθρώπων στο ίδιο μέρος για χάρη αθλητικών εκδηλώσεων είναι τόσο σημαντική ώστε να ρισκάρουμε να καταρρεύσουμε το σύστημα υγείας; Προφανώς και όχι. Οι άνθρωποι πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να κάνουν μια θυσία για το καλό του κοινωνικού συνόλου».

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ATP η διακοπή για τα τουρνουά των ανδρών είναι μέχρι τις 26 Απριλίου, ενώ η WTA από την πλευρά της έχει ανακοινώσει διακοπή μέχρι τις 3 Μαΐου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ