Επίσημο: «Λουκέτο» στο γυναικείο τένις μέχρι τις 2 Μαΐου

Επίσημο: «Λουκέτο» στο γυναικείο τένις μέχρι τις 2 Μαΐου

Η WTA ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή όλων των γυναικείων τουρνουά μέχρι τις 2 Μαΐου - Αναμένεται απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τη χωμάτινη σεζόν.

Μετά την ATP και η WTA ανακοίνωσε την αναβολή όλων των προγραμματισμένων τουρνουά για τις επόμενες 7 εβδομάδες, βάζοντας λουκέτο στο γυναικείο τένις μέχρι τις 2 Μαΐου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά η διοργανώτρια αρχή των γυναικείων τουρνουά, η δράση διακόπτεται μέχρι τις 2 Μαΐου, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το επόμενο διάστημα θα παρθεί απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι με τη χωμάτινη σεζόν.

«Λόγω της συνεχιζόμενης έξαρσης του κορωνοϊού παγκοσμίως, τα τουρνουά της WTA στην Στουτγκάρδη, στην Κωνσταντινούπολη και στην Πράγα, δεν θα πραγματοποιηθούν, όπως είχαν προγραμματιστεί. Λυπούμαστε για όλους τους πιστούς φιλάθλους, τους παίκτες, τους χορηγούς και όσους υποστηρίζουν το επαγγελματικό γυναικείο τένις.

Αυτή τη στιγμή, το WTA Tour είναι σε αναστολή έως και τις 2 Μαΐου. Θα πάρουμε μια απόφαση την επόμενη εβδομάδα για το τι θα γει με τα εναπομείναντα τουρνουά της χωμάτινης σεζόν και θα παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση, για να εξετάσουμε τον αντίκτυπο που θα έχει στη σεζόν του 2020 για τo WTA Tour», δήλωσε εκπρόσωπος της WTA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ