Φέντερερ: «Να μείνουμε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας, είναι σοβαρό!»

Φέντερερ: «Να μείνουμε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας, είναι σοβαρό!»

Αυστηρό μήνυμα από τον Ελβετό μαέστρο, που ζητάει από όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους για να μειωθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Τις οδηγίες των ειδικών, που ζητούν από όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους για να μειωθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, ακολουθεί ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός τενίστας μάλιστα ανάρτησε ένα αυστηρό μήνυμα στα social media, στο οποίο τόνισε ότι άπαντες θα πρέπει να λάβουμε πολύ σοβαρά τους κανόνες και να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο ίδιος είναι κλεισμένος στο σπίτι, αποφεύγει τις χειραψίες και πλένει συχνά τα χέρια του. «Πρέπει να μείνουμε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας», καταλήγει το μήνυμα του «μαέστρου».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Μένω στο σπίτι και δεν έχω σφίξει το χέρι κανενός για πολύ καιρό. Προφανώς και πλένω συχνά τα χέρια μου. Όπως πρέπει να κάνουν όλοι. Πιστεύω, ότι είναι σημαντικό να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, αυτή την εποχή περισσότερο από ποτέ. Ειδικά γιατί πρέπει να στηρίξουμε τους μεγάλους ανθρώπους. Είναι αυτοί που το έχουν ανάγκη περισσότερο και πρέπει να τους βοηθήσουμε τηρώντας το social distancing και την αποφυγή χειραψιών. Είναι πολύ σημαντικό να λάβουμε σοβαρά αυτούς τους κανόνες. Πολύ πολύ σοβαρά. Πρέπει να μείνουμε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ