Σερένα Γουίλιαμς: «Τα τουρνουά θα αργήσουν να ξεκινήσουν ξανά»

Σερένα Γουίλιαμς: «Τα τουρνουά θα αργήσουν να ξεκινήσουν ξανά»

Η κορυφαία τενίστρια εκτιμά πως θα περάσει καιρός για να επιστρέψει η αγωνιστική κανονικότητα.

Η Σερένα Ουίλιαμς, η γυναίκα θρύλος του παγκόσμιου τένις, παραδέχεται πως την ανησυχεί πολύ με την εξάπλωση της πανδημίας και τόνισε πως σωστά η διεθνής ομοσπονδία ανέβαλε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα έως τον Ιούνιο.

Η Αμερικανίδα σταρ, πάντως εκτιμά πως θα περάσει καιρός για να επιστρέψει η αγωνιστική κανονικότητα: «Είναι σωστές οι αποφάσεις της WTA, αλλά δεν πιστεύω πως θα δούμε τουρνουά τον Ιούνιο, ενώ πρόκειται ν’ αναβληθούν ακόμη και οι Ολυμπιακοί αγώνες»

Να σημειωθεί πως το WTA Tour, όπως και το ATP Tour, είναι σε αναστολή έως και τις 7 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής έχουν ακυρωθεί τα τουρνουά του IndianWells, του Μαϊάμι, του Τσάρλεστον, της Μπογκοτά, της Στουτγάρδης, της Κωνσταντινούπολης, της Πράγας, της Μαδρίτης, της Ρώμης, του Στρασβούργου, του Ραμπάτ και οι τελικοί του FedCup.

Όλη η χωμάτινη περίοδος, με εξαίρεση το RolandGarros που έχει μεταφερθεί (20 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου) δε θα διεξαχθεί και το πιο αισιόδοξο σενάριο λέει πως θα επιστρέψει η αγωνιστική δράση στις 8 Ιουνίου, με το ξεκίνημα της σεζόν του γρασιδιού. Και τίποτα έως τώρα δεν δείχνει αισιόδοξο, σχετικά με την χρονική διάρκεια του ιού, όπως εκτιμά και η γυναίκα με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του αθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ