Χορηγός του Ρότζερ Φέντερερ κάνει δωρεά 10 εκατ. μάσκες!

Χορηγός του Ρότζερ Φέντερερ κάνει δωρεά 10 εκατ. μάσκες!

Μια σπουδαία πρωτοβουλία από την ιαπωνική εταιρεία, UNIQLO, η οποία δωρίζει 10 εκατ. μάσκες σε διάφορα νοσοκομεία σε όλο το πλανήτη.

Στη μάχη κατά του κορωνοίού ρίχνεται η ιαπωνική UNIQLO, με την εταιρεία ένδυσης που χρησιμοποιεί ο Ρότζερ Φέντερερ να δωρίζει 10 εκατ. μάσκες σε νοσοκομείο σε όλο τον κόσμο. 

Μια σπουδαία πρωτοβουλία, την οποία επικρότησε ο Ελβετός τενίστας κάνοντας κοινοποίηση την ανάρτηση που έκανε η εταιρεία στον λογαριασμό της στα social media. Υπενθυμίζουμε ότι ο «μαέστρος» είναι συνεργάτης με την UNIQLO από το 2018, όταν αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τη NIKE. 

«Η προτεραιότητά μας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων των πελατών μας, των υπαλλήλων μας και των κοινοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του COVID-19, η μητρική εταιρεία της UNIQLO, Fast Retailing, έχει συννενοηθεί με τους συνεργάτες της να δημιουργήσει 10 εκατομμύρια μάσκες, που θα μοιραστούν σε νοσοκομεία που τις έχουν περισσότερη ανάγκη, σε όλο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε κι άλλη βοήθεια, όσο συγκεκριμένες ανάγκες γίνονται πιο ξεκάθαρες. Μοιραζόμαστε επίσης τον μεγάλο σεβασμό μας στους ανθρώπους που φροντίζουν εκείνους που μολύνθηκαν από τον ιό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ