Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Τώρα είναι καλός ο... Αμπέλ» που λέει και ο Μπόγρης;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χορηγός του Ρότζερ Φέντερερ κάνει δωρεά 10 εκατ. μάσκες!

Μια σπουδαία πρωτοβουλία από την ιαπωνική εταιρεία, UNIQLO, η οποία δωρίζει 10 εκατ. μάσκες σε διάφορα νοσοκομεία σε όλο το πλανήτη.

Χορηγός του Ρότζερ Φέντερερ κάνει δωρεά 10 εκατ. μάσκες! | to10.gr

Στη μάχη κατά του κορωνοίού ρίχνεται η ιαπωνική UNIQLO, με την εταιρεία ένδυσης που χρησιμοποιεί ο Ρότζερ Φέντερερ να δωρίζει 10 εκατ. μάσκες σε νοσοκομείο σε όλο τον κόσμο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια σπουδαία πρωτοβουλία, την οποία επικρότησε ο Ελβετός τενίστας κάνοντας κοινοποίηση την ανάρτηση που έκανε η εταιρεία στον λογαριασμό της στα social media. Υπενθυμίζουμε ότι ο «μαέστρος» είναι συνεργάτης με την UNIQLO από το 2018, όταν αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του με τη NIKE. 

«Η προτεραιότητά μας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων των πελατών μας, των υπαλλήλων μας και των κοινοτήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να βοηθήσει στην καταπολέμηση του COVID-19, η μητρική εταιρεία της UNIQLO, Fast Retailing, έχει συννενοηθεί με τους συνεργάτες της να δημιουργήσει 10 εκατομμύρια μάσκες, που θα μοιραστούν σε νοσοκομεία που τις έχουν περισσότερη ανάγκη, σε όλο τον κόσμο. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε κι άλλη βοήθεια, όσο συγκεκριμένες ανάγκες γίνονται πιο ξεκάθαρες. Μοιραζόμαστε επίσης τον μεγάλο σεβασμό μας στους ανθρώπους που φροντίζουν εκείνους που μολύνθηκαν από τον ιό».