Χάλεπ: «Υπάρχει και το θετικό κομμάτι, θα είμαι πρωταθλήτρια Wimbledon για δύο χρόνια!»

Χάλεπ: «Υπάρχει και το θετικό κομμάτι, θα είμαι πρωταθλήτρια Wimbledon για δύο χρόνια!»

Η Ρουμάνα τενίστρια μίλησε για την αναβολή του Wimbledon.

Η Σιμόνα Χάλεπ προσπαθεί να δει και την θετική πλευρά της υπόθεσης, μετά την αναστολή της σεζόν στο τένις, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως θα διατηρήσει τουλάχιστον για δύο χρόνια τον τίτλο της κατόχου του τίτλου στο Wimbledon.

Η πρώην Νο1 αθλήτρια στην παγκόσμια κατάταξη επιβλήθηκε της Σερένα Ουΐλιαμς στον τελικό του βρετανικού grand slam το 2019. Πριν από μερικές ημέρες οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την ακύρωση του φετινού τουρνουά του Λονδίνου, κάτι που σημαίνει ότι η Ρουμάνα πρωταθλήτρια δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της αυτό το καλοκαίρι.

Η 28χρονη, Χάλεπ, βρίσκεται στην πατρίδα της στη Ρουμανία, όπου έχει κλειστεί στο σπίτι της εδώ και 22 ημέρες, βγαίνοντας από αυτό μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε ερώτηση που της έγινε για την ματαίωση του Wimbledon (η ανακοίνωση έγινε την 1η Απριλίου), η Χάλεπ δήλωσε στην εκπομπή του Eurosport «Tennis Legends»: «Το θεωρώ θετικά, διότι γιατί θα είμαι η κάτοχος του τίτλου τουλάχιστον για 2 χρόνια.»

Η WTA και η ATP Tour έχουν «κατεβάσει ρολά» μέχρι τα μέσα Ιουλίου, τουλάχιστον, αλλά η Χάλεπ είναι προετοιμασμένη για μια μακρύτερη αναστολή της σεζόν, ίσως και μέχρι το τέλος του χρόνου: «Ξέρω ότι το χειρότερο σενάριο που έχω στο μυαλό μου είναι ότι μπορεί να ακυρωθεί ολόκληρη η σεζόν. Είμαι βέβαιη, ότι θα ξεπεράσουμε αυτήν την δύσκολη περίοδο αν ακούμε αυτά που μας λένε οι υπεύθυνοι και θα μείνουμε ασφαλείς στα σπίτια μας», είπε χαρακτηριστικά η Ρουμάνα.

«Προς το παρόν, νομίζω ότι θα είναι περισσότερο από τον Ιούλιο και ελπίζουμε να γίνει το US Open (είναι προγραμματισμένο για τις 31 Αυγούστου έως τις 13 Σεπτεμβρίου), αλλά δεν είναι σίγουρο, διότι η Νέα Υόρκη δοκιμάζεται πάρα πολύ αυτή την εποχή», κατέληξε η Χάλεπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ