Ο Ζβέρεφ κόλλησε κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο!

Ο Ζβέρεφ κόλλησε κορωνοϊό τον περασμένο Δεκέμβριο!

Ο Γερμανός τενίστας δήλωσε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο επισκέφθηκε την Κίνα και μετά από λίγες μέρες εμφάνισε όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του.

Τον περασμένο Δεκέμβριο κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει αυτό που βιώνουμε τώρα. Τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη και τον εγκλεισμό στο σπίτι. Ο υπόλοιπος κόσμος, πλην των Κινέζων, δεν ήξερε για τον Covid-19.

Φυσικά ούτε οι τενίστες, που συνέχιζαν κανονικά τη ζωή τους. Οπως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος επισκέφθηκε την Κίνα μαζί με τη σύντροφό του και πιθανότατα κόλλησε τον κορωνοϊό, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είχε όλα τα συμπτώματα, τόσο ο ίδιος όσο και η κοπέλα του.

«Η φίλη μου Brenda και εγώ ήμασταν στην Κίνα στις 28 Δεκεμβρίου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έβηχα για έναν μήνα στην Αυστραλία. Είχα πυρετό 2-3 μέρες και έβηχα συνεχόμενα για 5-6 ώρες. Η Brenda το ίδιο. Δεν ξέραμε τι ήταν. Ποτέ ξανά δεν είχα τέτοιο βήχα στη ζωή μου. Δεν πονούσα, αλλά έβηχα παρατεταμένα κάθε 10 δευτερόλεπτα».

Ο Ζβέρεφ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη χρονιά και αυτό ίσως οφείλεται στον κορωνοϊό, που είναι πολύ πιθανό να τον πέρασε χωρίς να το γνωρίζει. Στο ATP Cup είχε 3 ήττες, αλλά αργότερα ανέβασε στροφές και έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικά ενός Γκραντ Σλαμ, παίζοντας εξαιρετικό τένις στο Australian Open.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ