Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Όλα κρίνονται την Δευτέρα για την Ευρωλίγκα, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ζητήσει «παύλα»...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σάκκαρη: «Θέλω να είμαι η καλύτερη στον κόσμο»

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε σε περιοδικό και τόνισε ότι στόχος της είναι να γίνει η καλύτερη τενίστρια στον κόσμο.

Σάκκαρη: «Θέλω να είμαι η καλύτερη στον κόσμο» | to10.gr

Συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης παραχώρησε η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνιδα τενίστρια να τονίζει ότι στόχος της είναι να γίνει η καλύτερη τενίστρια στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κάποιες παίκτριες είναι ικανοποιημένες αν φτάσουν στην 50ή ή στην 30ή θέση του κόσμου. Είναι χαρούμενες αν διατηρηθούν εκεί. Τα χρήματα είναι αρκετά, μεγάλη δόση επιτυχίας, αρκετή φήμη. Εγώ όμως θέλω να είμαι η καλύτερη στον κόσμο, είναι τόσο απλό. Δεν αμφιβάλλω πως κι ένα μικρό παιδί θα έλεγε το ίδιο, αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και τα δίνω όλα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αν βρεθώ στο Top 10, τα πάντα είναι πιθανά».

Για το γυναικείο τένις: «Στο γυναικείο τένις, οι διαφορές μεταξύ μας είναι μικρές. Δεν είναι σαν τους άνδρες. Λίγο πολύ όλες έχουμε παρόμοια φυσική κατάσταση. Αυτό που κάνει τις μεγαλύτερες διαφορές είναι το πως διαχειρίζεται η κάθε μια το ψυχολογικό κομμάτι», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τενίστριες που θαύμαζε μικρή, όπως οι Serena Williams, Kim Clisters και Justine Henin. «Έχουμε διαφορετική κουλτούρα και ως Ελληνίδα είμαι πιο εκφραστική, αλλά αν δεν έχεις τον τεράστιο αυτοέλεγχο που έχει η Serena, δεν μπορείς να φτάσεις σ’ αυτό το επίπεδο».