Σάκκαρη: «Αυτό έχει διαφορετικό η Σερένα»

Σάκκαρη: «Αυτό έχει διαφορετικό η Σερένα»

Η Μαρία Σάκκαρη εξήγησε τις διαφορές που υπάρχουν στο γυναικείο τένις σε επίπεδο κορυφής.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει τη Σερένα Γουίλιαμς από τις υπόλοιπες τενίστριες, ανέδειξε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε ότι η διαφορά δεν προκύπτει από τη σωματική κατάσταση, αλλά από άλλα χαρακτηριστικό.

Η Σάκκαρη μίλησε στο περιοδικό Porsche Central & Eastern Europe και ανέφερε: «Στο γυναικείο τένις, οι διαφορές μεταξύ μας είναι μικρές. Δεν είναι σαν τους άνδρες. Λίγο πολύ όλες έχουμε παρόμοια φυσική κατάσταση. Αυτό που κάνει τις μεγαλύτερες διαφορές είναι το πως διαχειρίζεται η κάθε μια το ψυχολογικό κομμάτι. Έχουμε διαφορετική κουλτούρα και ως Ελληνίδα είμαι πιο εκφραστική, αλλά αν δεν έχεις τον τεράστιο αυτοέλεγχο που έχει η Σερένα, δεν μπορείς να φτάσεις σ’ αυτό το επίπεδο».

Η Σάκκαρη εξήγησε και τους προσωπικούς στόχους της: «Κάποιες παίκτριες είναι ικανοποιημένες αν φτάσουν στην 50ή ή στην 30ή θέση του κόσμου. Είναι χαρούμενες αν διατηρηθούν εκεί. Τα χρήματα είναι αρκετά, μεγάλη δόση επιτυχίας, αρκετή φήμη. Εγώ όμως θέλω να είμαι η καλύτερη στον κόσμο, είναι τόσο απλό. Δεν αμφιβάλλω πως κι ένα μικρό παιδί θα έλεγε το ίδιο, αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και τα δίνω όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ