Σβάρτσμαν και Ντιμπάλα ένωσαν τις δυνάμεις τους και μάζεψαν 275.000 δολάρια (pic)

Σβάρτσμαν και Ντιμπάλα ένωσαν τις δυνάμεις τους και μάζεψαν 275.000 δολάρια (pic)

Ο βραχύσωμος τενίστας και ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους διοργάνωσαν τουρνουά FIFA20 και μάζεψαν περίπου 275.000 δολάρια για τον Ερυθρό Σταυρό της Αργεντινής.

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησε ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο οποίος σε συνεργασία με τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Πάολο Ντιμπάλα, μάζεψαν 275.00 δολάρια για τον Ερυθρο Σταυρό της Αργεντινής.

Οι δύο αθλητές διοργάνωσαν ένα τουρνουά FIFA20 στο Playstasion και κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα για το νοσηλευτικό προσωπικό της Αργεντινής, που παλεύει καθημερινά κόντρα στον Covid-19.

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν και ο Πάολο Ντιμπάλα χρησιμοποίησαν τις γνωριμίες τους και κατάφεραν να μαζέψουν περίπου 275.000 δολάρια. Μάλιστα, το τουρνουά είχε τηλεοπτική κάλυψη, ενώ μεταξύ άλλων έλαβαν μέρος ο Αργεντινός τενίστας, Χουάν Μονακό, αλλά και ο Αυστριακός, Ντομινίκ Τιμ.

Αυτός που κατέκτησε το τουρνουά ήταν ο ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς, Τότο Σάλβιο, ο οποίος στον τελικό κέρδισε τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Μετά το τέλος του τουρνουά ανακοινώθηκε ότι συγκεντρώθηκε το ποσό των 274.710 δολαρίων, που θα διατεθεί στον Ερυθρό Σταυρό της Αργεντινής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ