Βαβρίνκα: «Είναι πιθανό να μην παίξουμε ξανά τένις φέτος»

Βαβρίνκα: «Είναι πιθανό να μην παίξουμε ξανά τένις φέτος»

Ο Ελβετός τενίστας είναι απαισιόδοξος και τονίζει ότι είναι πιθανό να μην διεξαχθούν άλλοι αγώνες τένις τη φετινή σεζόν.

Το τένις θα είναι ένα από τα τελευταία αθλήματα που θα επανέλθουν στην κανονικότητα, μετά το παγκόσμιο lockdown που έφερε ο κορωνοϊός. Οι ATP και WTA τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσουν ότι το «λουκέτο» στο τένις παρατείνεται τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει εάν μετά τον Αύγουστο θα είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να επιστρέψουν οι αθλητές στη δράση. Οσο περνούν οι εβδομάδες και δεν βελτιώνεται η κατάσταση αυξάνονται συνεχώς οι υποστηρικτές της άποψης ότι δεν πρόκειται να διεξαχθούν άλλοι αγώνες φέτος.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του Σταν Βαβρίνκα, ο οποίος ανέφερε: «Είναι δύσκολο να το φανταστούμε αυτή τη στιγμή. Το τένις είναι ένα από τα πιο δύσκολα αθλήματα για να διεξαχθεί με τον κορωνοϊό. Όχι μόνο οι χώρες πρέπει να ανοίξουν τα σύνορά τους, αλλά πρέπει να είμαστε σε θέση να κάνουμε ταξίδια όλοι μαζί. Το τένις θα είναι το τελευταίο βήμα.

Το Roland Garros για παράδειγμα, δεν διοργανώνεται από 50 ανθρώπους. Ακόμα και αν παίξουμε χωρίς κοινό, θα απασχολήσει χιλιάδες ανθρώπους. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε, όλα είναι πιθανά. Είναι πιθανό να μην παίξουμε ξανά τένις φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ