Τσιτσιπάς: «Είμαι ΑΕΚτζής» (vid)

Τσιτσιπάς: «Είμαι ΑΕΚτζής» (vid)

Ο Ελληνας τενίστας σε live του στο instagram τόνισε ότι είναι οπαδός της ΑΕΚ και παραδέχθηκε ότι ήταν στημένη η φάρσα με το τηλέφωνο του Κύργιου.

Στον μαγικό κόσμο των social media μπήκε ξανά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας το απόγευμα της Τετάρτης έκανε live στο instagram, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τους θαυμαστές του για την αγαπημένη του ομάδα, με τον ίδιο να τονίζει ότι είναι οπαδός της ΑΕΚ.

«Δεν βλέπω πάρα πολύ ποδόσφαιρο, αλλά πάντα ήμουν ΑΕΚτζής, νομίζω το ξέρουν όλοι αυτό και δεν είναι κάτι καινούργιο. Το έχω ξαναπεί και σε άλλο live. ΑΕΚ για πάντα», ανέφερε ο Τσιτσιπάς.

Το Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να μπει στην «Αγιά – Σοφιά», όταν ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, για να παρακολουθήσει από κοντά αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, αν και όπως τόνισε δεν είναι μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τσιτσιπάς στο live του προσκάλεσε και τον Νικ Κύργιο, ο οποίος μπήκε μετά χαράς στο call με τον Ελληνα τενίστα και πρόσφερε γέλιο σε όσους παρακολουθήσαν το βίντεο.

Στη συνομιλία μάλιστα που είχαν οι δυο τους, ο Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι η φάρσα με το τηλέφωνο του Κύργιου ήταν στημένη και είχαν συννενοηθεί για να βάλει ο Στέφανος το τηλέφωνο του Νικ μάλιστα παρότρυνε τον Ελληνοαυστραλό να κάνει το ίδιο και σ’ εκείνον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ