Μητέρα Τζόκοβιτς: «Ο Φέντερερ είναι αλαζόνας, ο Νόβακ είναι ο εκλεκτός του Θεού»

Μητέρα Τζόκοβιτς: «Ο Φέντερερ είναι αλαζόνας, ο Νόβακ είναι ο εκλεκτός του Θεού»

Η μητέρα του Σέρβου τενίστα ακολούθησε τον… δρόμο που χάραξε ο πατέρας του Νόβακ και αναφέρθηκε με υποτιμητικά λόγια για τον Ελβετό, χαρακτηρίζοντάς τον ως αλαζόνα.

Στον περσινό τελικό του Γουίμπλεντον ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ και την επική ανατροπή του γιου της, αναφέρθηκε η μητέρα του Σέρβου τενίστα, Ντιγιάνα.

Οπως τόνισε χαρακτηριστικά στο «Sport Blic», ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχει παρακολουθήσει, καθώς ο γιος της χρειάστηκε να σώσει δύο match points πριν γυρίσει το παιχνίδι και πάρει τελικά τον τίτλο στο super tie break. Η Ντιγιάνα, μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Ελβετό ως «αλαζόνα», ενώ επισήμανε ότι ο γιος είναι ο «εκλεκτός του Θεού»!

«Είδα πολλούς αγώνες, αλλά στο Wimbledon πέρσι ήταν ο πιο δύσκολος αγώνας για να παρακολουθήσω.Όταν ο Φέντερερ είχε αυτά τα match point, έπιασα τον σταυρό που έχω από τον ποταμό Ντον. Είμαι πιστή, τον φοράω πάντα και συχνά με έχει βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές. Είπα στον εαυτό μου: Νόλε, μπορείς να το κάνεις, το έχεις κάνει άλλες δυο φορές, μπορείς να το κάνεις ξανά. Και το έκανε! Τον έσωσε ο Θεός. Ο Νόβακ επίσης πιστεύει στο Θεό και νιώθει ότι είναι εκλεκτός. Φοράει σταυρό και του δίνει γαλήνη και ευτυχία», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Σε ένα στάδιο που όλοι ζητωκραύγαζαν για τον Φέντερερ, ήμασταν μόνο μια χούφτα άνθρωποι που φωνάζαμε για τον Νόβακ. Δεν είναι ωραίο αυτό και με ενόχλησε γιατί ο Φέντερερ είναι λίγο αλαζόνας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Τζόκοβιτς αναφέρεται με υποτιμητικά σχόλια για τον Ρότζερ Φέντερερ, καθώς πριν από λίγα χρόνια ο πατέρας του Νόβακ, Σρνταν, είχε δηλώσει ότι ο Ελβετός είναι ο καλύτερος τενίστας, αλλά ως άνθρωπος είναι το ακριβώς αντίθετο. Ο Φέντερερ ίσως είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία, αλλά ως άνθρωπος είναι το αντίθετο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες είχε αναφερθεί και πάλι στον Ελβετό, χαρακτηρίζοντας ως ζηλιάρη! «Ο Φέντερερ ζηλεύει τον Novak από τη στιγμή που έκανε το μεγάλο breakthrough, επειδή ήξερε πως ο γιος μου είναι καλύτερος από εκείνον και πως θα τον ξεπερνούσε. Ο Φέντερερ είναι ένας εκπληκτικός τενίστας, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον χαρακτήρα του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ